Pàgines

21 de gener del 2015

Boletes de formatge, pernil i avellanes

Avui us porto un aperitiu que encantarà als formatgers de casa! són unes boletes realment delicioses, cremoses per dins i amb un toc cruixent per fora, molt difícil menjar-ne només una.... però no és un problema perquè són molt fàcils de preparar i a més és una d'aquelles receptes genials perquè es pot deixar preparada amb antelació.




Ingredients (20 boletes):
150 gr de formatge de cabra en rulo
75 gr de formatge d'untar
4 talls de pernil salat (tallat fi)
40 gr d'avellanes

Passos a seguir:
Retirem la crosta del rulo de cabra, el trossegem i el fiquen en un bol. Hi afegim el formatge d'untar i els mesclem fins a obtenir una pasta homogènia. Amb dos culleretes de postre en fem boletes i les fiquem en un plat. Les deixem a la nevera fins que es fiquin dures.
Mentrestant col·loquem els talls de pernil sobre un plat, un al costat de l'altre. Els fiquem al microones a màxima potència durant 2 minuts (depèn de la potència, clar) fins que quedin cruixents. Quan el pernil estigui fred el fiquem a la picadora amb les avellanes i triturem.
Arrebossem les boletes amb aquesta mescla de pernil i avellanes, i les guardem a la nevera fins al moment de servir.

Proveu-les i ja em direu què us han semblat!

15 comentaris:

  1. Ui això a casa no duraria res!! Som súper formatgers i amb el toc del pernil i de les avellanes, de vici total! Boníssimes!!

    Un petonet!

    ResponElimina
  2. A casa no duraria gaire! Molt original aquest to de pernil cruixent per la part exterior!
    Petons,
    palmira

    ResponElimina
  3. Que buenas tiene que estar!!! Como aperitivo se ven geniales.
    Un abrazo!!!
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  4. Sense tastar-les ja m'han semblat genials. Quan les faci... uuuuhhmmmm...
    El pernil dessecat al microones està molt bo i el podem utilitzar d'acompanyant en moltes receptes.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Un aperitiu exquisit!!! Amb una copeta de vi! Deliciòs!!! Besos guapa

    ResponElimina
  6. Un aperitiu molt bo amb un arrebossat molt original.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Uuuaaauuuu!! Espectacular!! M'ho apunto pel proper soparillo!!!!
    Petonets!
    Olga

    ResponElimina
  8. Quija bona idea! Apuntada queda, que a casa son molt formatgers també! Un petonàs guapa!

    ResponElimina
  9. Recepta amb formatge, guardad queda!! Em sembla que no hi ha àpat que no hi posi algun formatge... m'encanten aquestes boletes!!

    ResponElimina
  10. Aquestes trufes salades han de ser un vici! Petonarros!

    ResponElimina
  11. Me les quedo! Jo soc molt ratolí, així que impossible dir-te que no, jajaja!!!

    Petons!

    ResponElimina
  12. Uiii amb lo formatgera que sóc jo, no arribaven a la taula segur! I quan he vist, formatge + pernil + avellanes ja et dic que de la cuina no sortien jeje
    Molts petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  13. Unos bocados exquisitos, tomo buena nota. Te felicito por tu blog. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  14. Ummm...els faré el pròxim cap de setmana! Thanks

    ResponElimina
  15. Quina pinta! Mmm ara en menjaria una. M'has donat una idea! Jo normalment lea faig així http://iperpostres.com/recipe/boletes-de-formatge/

    ResponElimina