Pàgines

1 d’abril del 2018

Red velvet cookies

Tot i que a la cuina més o menys he anat agafant ritme em costa trobar el moment per fer fotografies, entrar al blog, escriure... però després d'un març sense cap entrada nova m'he proposat que això no torni a passar, així que estreno el mes d'abril amb nova recepta.

I si, la última recepta va ser un Bescuit red velvet i la cosa continua en la línia. Avui us porto la versió en galeta, realment bones, no deixeu de provar-les!






Ingredients (25-30 unitats):
150 gr de farina
10 gr de cacau pur en pols (sense sucre)
1 polsim de sal
1/2 c/c de llevat químic
1/2 c/c de bicarbonat
55 gr de mantega a temperatura ambient
120 gr de sucre integral de canya
1 ou
1 c/c d'essència de vainilla
1 c/s de llet
1 c/c de suc de llimona
1 c/c de colorant vermell Wilton
1-2 c/s de sucre llustre

Passos a seguir (Thermomix):
Posem al vas la farina, el cacau, la sal, el llevat i el bicarbonat i mesclem 5 seg/vel 5. Retirem la mescla en un bol i reservem.
Fiquem al vas la mantega i el sucre i mesclem 30 seg/vel 3. Incorporem l'ou, la vainilla, la llet, el suc de llimona i el colorant. Sense posar el cubilet mesclem 1 min/vel 3 i anem afegint per l'obertura la mescla de farina reservada.
Retirem la mescla del vas, li donem forma de bola, la fiquem en un bol tapat amb paper transparent i ho deixem a la nevera durant almenys 1 hora.

Preescalfem el forn a 175º. Folrem dues safates de forn amb paper sulfuritzat.
Agafem la massa i fem boles de la mida d'una nou, les arrebossem amb sucre llustre i les col·loquem a la safata, separades entre si.
Fornegem durant 10 minuts i deixem refredar sobre una reixeta.

Boníssimes! I sinó que us ho digui el meu ajudant, que no va poder esperar-se a provar-les ;-)




**Recepta extreta de: Revista Thermomix n.87 (2016)


6 comentaris:

  1. Què bones deuen ser! A Dublín vaig provar el red velvet per primera vegada i tinc moltíssimes ganes de fer-lo. Era meravellosa cada cullerada...

    ResponElimina
  2. El red velvet és magia pura... I aquests cookies a casa no durarien ni 5 minuts!
    Petons i bona setmana!
    Palmira

    ResponElimina
  3. Prenc bona nota de la recepta! El red velvet m'encisa!
    Petonets i molt bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
  4. NO sabia que es poguessin fer galetes de red velvet! M'ha cridat molt l'atenció la veritat... m'hauré d'animar amb això del red velvet. Una abraçada

    ResponElimina
  5. Qué ricas! Las había visto de limón y de chocolate pero de red velvet es la primera vez que las veo. Me encantaría probarlas así que las haré con tu receta.
    Un besazo

    ResponElimina
  6. La primera vegada que veig el Red Velvet en versió galeta :) Han de ser bones perquè a jutjar per la darrera foto, van volar! ;)
    Petons i bona setmana

    ResponElimina