Pàgines

4 de novembre del 2018

Ceba morada marinada

Avui us porto una recepta exprés, una ceba morada marinada que es fa prepara 5 minuts i que pot acompanyat  una gran varietat d'àpats ja que és súper versàtil. Per fer-la necessitem un pot hermètic i molt pocs ingredients... us animeu?




Ingredients:
1 ceba morada mitjana
130 gr d'oliva d'oliva verge extra
30 ml de vinagre de vi negre
1 cullerada gran d'orenga seca
1 cullerada petita rasa de sal

Passos a seguir:
Pelem la ceba i la tallem a làmines ben fines, com més millor. Les fiquem dins d'un pot de vidre hermètic i hi afegim l'oli, el vinagre, l'orenga i la sal. Mesclem una mica i tapem. Deixem marinar un mínim de 2 hores abans de menjar.

Aquesta ceba s'ha de conservar fora de la nevera i dura aproximadament una setmana. La podeu utilitzar per acompanyar carn/peix a la planxa, per afegir-la a amanides, per ficar-la sobre una torrada d'alvocat... teniu més idees?

** Recepta extreta de l'IG de @tengounplanbeatriz

1 comentari:

  1. Hola guapísima!! Volví la semana pasada, he estado "de baja" por una operación de la mando derecha. Todavía estoy poniéndome al día, pero voy poco a poco.
    Esta cebolla marinada me ha gustado, de verdad, le veo muchas posibilidades!! Estupenda idea.
    Besitos

    ResponElimina