Pàgines

21 de novembre del 2020

Amanida de tardor

Fa us dies vaig publicar la recepta de carabassa picant al forn, doncs amb ella i quatre coses més vam muntar una amanida que ens va encantar. Queda clar, altre cop, que per fer plats bons i sorprenents no sempre fa falta dedicar-hi molt temps ni fer receptes difícils.

Us animeu a provar-la?



Ingredients:


Passos a seguir:

En un plat o safata fiquem una base de verd, el que més us agradi. Fiquem per sobre els talls de carabassa, repartim la magrana i les ametlles, tirem una mica de sal i reguem amb un bon raig d'oli d'oliva.

Llestos! Pot ser més fàcil? La combinació de sabors i textures us farà repetir.


1 comentari:

  1. Uns colors de tardor per una amanida molt original. L'important no són els 1000 ingredients raros d'una recepta sino la combinació ben pensada d'uns poquets ben bons, oi?
    Bon diumenge,
    Palmira

    ResponElimina