18 de novembre del 2020

Carabassa picant {al forn}

Un dels ingredients que més utilitzem durant la tardor és la carabassa, ens agrada de totes maneres, en crema, al forn, per a fer postres saludables, etc. Mireu i busqueu entre les receptes amb carabassa, segur que més d'una us agradarà.

Avui toca al forn però amb un toc especial, ja que porta picant però també llavors de fonoll que recorden pel seu olor i sabor a l'anís. És una proposta senzilla i que queda molt sabrosa, podeu utilitzar-la per acompanyar un plat principal o com a part d'una amanida.






Ingredients:
  • 750 gr de carabassa
  • 1 c/c de sal
  • 1 c/c (rasa) de flocs de bitxo
  • 1/2 c/c de llavors de fonoll
  • 1 gra d'all
  • 2-3 c/s d'oli d'oliva

c/c: cullerada de cafè
c/s: cullerada sopera


Passos a seguir:

Escalfem el forn a 200º amb calor dalt i baix. Folrem una safata de forn amb paper vegetal. Netegem l'exerior de la carabassa i en fem rodanxes/mitges llunes d'aproximadament 8 mm d'ample.

Fiquem la sal, els flocs de bitxo, les llavors de fonoll, l'all i l'oli al morter i en fem una picada. Suquem la carabassa amb aquesta picada, la fiquem a la safata sense sobreposar els talls i la fornegem durant uns 20 minuts.

Proveu-la i m'expliqueu què us ha semblat, a casa repetirem segur.

** Recepta extreta de: Cenas rápidas para disfrutar relajadamente

1 comentari:

  1. M'encanta ficar una mica de fonoll fresc a les cremes de carbassa així que penso que al forn la combinació amb les llavors ha de quedar ideal.
    Apuntada l'idea per ben aviat!
    Una abraçada,
    Palmira

    ResponElimina