Avui toca al forn però amb un toc especial, ja que porta picant però també llavors de fonoll que recorden pel seu olor i sabor a l'anís. És una proposta senzilla i que queda molt sabrosa, podeu utilitzar-la per acompanyar un plat principal o com a part d'una amanida.
Ingredients:
- 750 gr de carabassa
- 1 c/c de sal
- 1 c/c (rasa) de flocs de bitxo
- 1/2 c/c de llavors de fonoll
- 1 gra d'all
- 2-3 c/s d'oli d'oliva
c/c: cullerada de cafè
c/s: cullerada sopera
Passos a seguir:
Escalfem el forn a 200º amb calor dalt i baix. Folrem una safata de forn amb paper vegetal. Netegem l'exerior de la carabassa i en fem rodanxes/mitges llunes d'aproximadament 8 mm d'ample.
Fiquem la sal, els flocs de bitxo, les llavors de fonoll, l'all i l'oli al morter i en fem una picada. Suquem la carabassa amb aquesta picada, la fiquem a la safata sense sobreposar els talls i la fornegem durant uns 20 minuts.
Proveu-la i m'expliqueu què us ha semblat, a casa repetirem segur.
** Recepta extreta de: Cenas rápidas para disfrutar relajadamente.
M'encanta ficar una mica de fonoll fresc a les cremes de carbassa així que penso que al forn la combinació amb les llavors ha de quedar ideal.
ResponEliminaApuntada l'idea per ben aviat!
Una abraçada,
Palmira