Pàgines

3 d’octubre del 2022

Amanida de tomàquet i figues

Aprofitant la temporada de les figues he fet una amanida ben senzilla però resultona. 

El contrast de sabors de la dolçor de la fruita amb l'intens del formatge dona un resultat boníssim, l'únic secret d'aquesta proposta és utilitzar bons ingredients i de temporada. 

Us animeu a provar-la?




Ingredients (quantitats al gust i segons comensals):

  • tomàquets d'amanir
  • figues
  • formatge feta
  • olives negres
  • oli, sal i espècies al gust

Passos a seguir:

Netegem bé els tomàquets i les figues, ens les menjarem amb la pell. 
Tallem els tomàquets en rodanxes fines i cobrim un plat o safata. Repartim per sobre les figues tallades a quarts o vuitens, el formatge feta a quadradets i les olives negres.

Tirem per sobre un bon raig d'oli d'oliva, una mica de sal i unes espècies al gust, jo he utilitzat les mediterrànies creades per la Saboreanda, però podeu utilitzar les que més us agradin.

Gaudiu-la!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada