Pàgines

9 d’octubre del 2022

Pollastre amb salsa cremosa d'espinacs i formatge

Aquest pollastre ha estat un gran descobriment i ha passat a formar part del nostre receptari habitual. 

Per variar una mica del típic pollastre a la planxa us animo a provar aquesta versió, gustosa, cremosa i molt senzilla de fer!






Ingredients (2-3 persones):
  • 2 pits de pollastre
  • 200 ml de llet evaporada
  • 200 gr d'espinacs frescos
  • 100 gr de formatge ratllat "quatre formatges"
  • 50 gr de cacauets torrats sense sal
  • oli, sal i all en pols

Passos a seguir:

Filetegem els pits de pollastre en 3 talls cadascún i els salem i empolvorem amb all en pols.

Fiquem una mica d'oli en una paella i quan estigui calent marquem el pollastre, no cal coure'l en excès. El retirem i reservem.

En un cassó escalfem la llet evaporada i quan estigui calenta hi afegim 75 gr del formatge rallat i anem remenant fins que es desfaci.

En la mateixa paella que hem cuit el pollastre hi fiquem una mica d'oli, els espinacs, el pollastre i els cacauets a sobre i cobrim amb la mescla de llet i formatge. Coem a foc lent durant 20 minuts.

Passat aquest temps repartim els 25 gr de formatge rallat restants i gratinem uns minuts (pas opcional).

Desitjo que us agradi!


** Recepta adaptada de: Naturarla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada