Pàgines

21 de juliol del 2023

Coca de carabassó

L’estiu és temps de carabassons i els qui tenim hort hem d’anar buscant receptes noves per anar variant la manera de consumir-los.

Avui la meva proposta és una coca de carabassó, una recepta senzilla i ràpida de fer que podeu preparar per sopar o com a part d’un aperitiu.




A aquesta versió amb només carabassó hi podeu afegir els ingredients que més us agradin per completar-la al vostre gust: pernil cuit, tonyina, altres verdures, etc.

Us animeu a provar-la?


Ingredients:

  • 1 base de pizza rectangular
  • 1 bossa de mozzarella ratllada
  • 1 carabassó
  • Sal, pebre negre mòlt i oli d’oliva


Passos a seguir:

Estenem la base de pizza sobre la safata del forn, repartim un terç de la mozzarella per sobre. Tallem el carabassó a rodanxes ben fines i les fiquem per sobre la mozzarella, empolvorem amb una mica de sal i pebre mòlt al gust, i repartim per sobre la resta de mozarella.

Finalment afegim un raig d’oli i fornegem a 200º durant uns 15-20 minuts, ficant la safata a la part baixa del forn els primers 15 minuts, i a la meitat superior els últims minuts.

Servim calenta o a temperatura ambient, tallada a porcions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada