L’estiu és temps de carabassons i els qui tenim hort hem d’anar buscant receptes noves per anar variant la manera de consumir-los.
Avui la meva proposta és una coca de
carabassó, una recepta senzilla i ràpida de fer que podeu preparar per sopar o
com a part d’un aperitiu.
A aquesta versió amb només carabassó hi podeu afegir els ingredients que més us agradin per completar-la al vostre gust: pernil cuit, tonyina, altres verdures, etc.
Us animeu a provar-la?
Ingredients:
- 1 base de pizza rectangular
- 1 bossa de mozzarella ratllada
- 1 carabassó
- Sal, pebre negre mòlt i oli d’oliva
Passos a seguir:
Estenem la base de pizza sobre la safata del
forn, repartim un terç de la mozzarella per sobre. Tallem el carabassó a
rodanxes ben fines i les fiquem per sobre la mozzarella, empolvorem amb una
mica de sal i pebre mòlt al gust, i repartim per sobre la resta de mozarella.
Finalment afegim un raig d’oli i fornegem a
200º durant uns 15-20 minuts, ficant la safata a la part baixa del forn els
primers 15 minuts, i a la meitat superior els últims minuts.
Servim calenta o a temperatura ambient,
tallada a porcions.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada