Al blog trobareu, per exemple, la torrada d'albergínia amb pesto, els espirals salats de pasta de full i els tomàquets farcits d'arròs.
I si no l'heu de gastar en un parell de dies podeu congelar-la. El més còmode és fer-ho en una glaçonera de les que porten tapa, i així pots desemmotllar els glaçons de pesto que necessitis segons la recepta. A nosaltres aquest sistema ens va genial pels dies que anem justos de temps i no volem renunciar a un bon dinar ;).
Ingredients (6 racions):
80 ml d'oli d'oliva
2 cullerades grans de pinyons
75 gr d'alfàbrega fresca
1 gra d'all
50 gr de formatge parmesà ratllat
sal
Passos a seguir:
Fiquem en una picadora l'alfàbrega, els pinyons i l'all i ho piquem. Hi afegim l'oli, el formatge i un polsim de sal i continuem picant fins a obtenir una pasta, picarem més o menys segons la textura que preferim.
Si la fiqueu en un pot, cobriu-la amb oli perquè es conservi millor.
Ja veieu que més fàcil impossible. I si proveu a fer-la a casa veureu que és tan bona que us costarà trobar-ne alguna de les comercials que s'hi assemblin ;)
Mmmmmm.....deliciosa!!! Com la casolana, cap!!!
ResponEliminaPetons, Eva!!!
A mi també m'encanta la salsa pesto, i feta a casa encara millor! Un petó!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Sempre deia que no m'agradava la salsa al pesto... fins que no vaig tastar la cassolana. Ara, sovint en faig a casa.
ResponEliminaUna abraçada !
¿Que no arrecla una bona salsa d'alfábrega?
ResponEliminaPersonalment es una planteta que m'agrada molt, per aromatitzar tal com dius la pasta, la salsa de tomaquet, els entrepans; i hem dones una bona idea amb lo de la glaçonera, aixís sempre la tindré a punt
GRACIES BONICA, que pasis un bon día, molt calurós aixo sí, pero molt bo en tots els aspectes.
PETONETS :))))
Es que la salsa pesto está que se sale de rica, la tuya te ha quedado para comerséla a cucharadas, reina.
ResponEliminaBesines
ResponEliminaEva; Una bona salsa, aquesta d'alfàbrega, per acompanyar infinitat de plats, -la pasta sobretot... i mai millor dit¡¡-
Salutacions Eva¡¡ :O)
Que rico que te ha quedado, creo que es una de mis salsas preferidas, tan socorrida que siempre la tengo a mano en la nevera! Me guardo tu versión, que seguro que me va a encantar!
ResponEliminaUn abrazo!
També és una de les meves salses preferides.
ResponEliminaMolt bona idea això dels glaçons!
Una receta muy útil !!! Esta entrada se va a mis favoritos !!!
ResponEliminaBesos y buen Agosto !!
Miguel
lareposteriademiguel.com
Que rica salsa, y con esa albahaca del huerto de tu padre seguro que tiene un sabor especial. Mil besicos cielo
ResponEliminaQue bona!!!
ResponEliminaHola maques, no sé si participeu en cadenes o accepteu premis i ja us l'han donat (em sona que sí) però jo us n'he donat un. Si us interessa us podeu passar pel blog a mirar i si no, no hi ha cap problema, hauré contribuit a que els que em llegeixen arribin al vostre blog;)
ResponEliminaPetonets i bon estiu!
Excelente receta, fácil y versátil.
ResponEliminaUn saludo :)
Que delicia, ya mismo me ala punto, y no dudes que la haré pronto!!
ResponEliminaBesos!
http://bakelosophy.blogspot.com.es/
Aquesta salsa es una maravella. M´agrada moltíssim i feta a casa no pot esser millor. Una pinta fantàstica. Petons i en veïm per setembre.
ResponEliminaEm quedo amb la idea de la glaçonera amb tapa per tenir a punt racions de salsa! Petons!
ResponEliminaUna salsa deliciosa!! Jo també en sóc fan :) Petonets!
ResponElimina