Pàgines

24 de gener del 2013

Panadons de carabassa salats

Ja tenim aquí la primera col·laboració al nostre bloc. La nostra companya de feina, la Montse P., ens ha enviat la recepta i foto dels panadons de carbassa que va fer el passat cap de setmana.

No els hem pogut tastar perquè el seu fill va arrassar... però ens creiem el que ens ha dit, que estaven boníssims!

Aquí va la recepta:

Ingredients per 8 panadons:
2 làmines de pasta de full
½ kg de carbassa
50gr. de panses de Corint
1 cabeça d’alls
Pebre negre                                                                                      
Oli
Sal

Passos a seguir:
En primer lloc tallem la carbassa a trossets, posem les panses en aigua i tallem els alls a làmines.
Després estirem la massa fins que quedi fina i de cada làmina en fem 4 parts. Escorrem les panses.
Seguidament comencem a omplir la pasta per aquest ordre: la carbassa,  un grapat de panses, l’all tallat, salpebrem i posem un raig d’oli. Tot seguit ja podem tancar la massa en forma de cresta i amb un pinzell pintem amb una mica d’oli per damunt.
Anem posant els panadons sobre una safata folrada amb paper vegetal i untada amb oli i cap al forn, precalentat a 180º amb aire i calor per la part de baix. Els coem de 15 a 20 minuts.




Com veieu, utilitzant pasta de full no hi ha cap complicació a fer panadons, així que com sempre, esperem que us animeu a fer-la! I si teniu una recepta i voleu veure-la publicada, envieu-nos-la! Gràcies Montse per la teva col·laboració!!

I aquí les fotografies dels qui han fet la recepta:

Eva

2 comentaris:

  1. Ha de ser boníssima aquesta recepta!!!
    Gràcies a la Montse per compartir-la!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que estan molt bons. Jo cada cop que en faig faig meitat de d'espinacs i meitat de carabassa, i volen tots!!

      Elimina