No els hem pogut tastar perquè el seu fill va arrassar... però ens creiem el que ens ha dit, que estaven boníssims!
Aquí va la recepta:
2 làmines de pasta de full
½ kg de carbassa
50gr. de panses de Corint
1 cabeça d’alls
Pebre negre
Oli
Sal
Passos a seguir:
En primer lloc tallem la carbassa a trossets, posem les panses en aigua i tallem els alls a làmines.
Després estirem la massa fins que quedi fina i de cada làmina en fem 4 parts. Escorrem les panses.
Seguidament comencem a omplir la pasta per aquest ordre: la carbassa, un grapat de panses, l’all tallat, salpebrem i posem un raig d’oli. Tot seguit ja podem tancar la massa en forma de cresta i amb un pinzell pintem amb una mica d’oli per damunt.
Anem posant els panadons sobre una safata folrada amb paper vegetal i untada amb oli i cap al forn, precalentat a 180º amb aire i calor per la part de baix. Els coem de 15 a 20 minuts.
Com veieu, utilitzant pasta de full no hi ha cap complicació a fer panadons, així que com sempre, esperem que us animeu a fer-la! I si teniu una recepta i voleu veure-la publicada, envieu-nos-la! Gràcies Montse per la teva col·laboració!!
I aquí les fotografies dels qui han fet la recepta:
Eva |
Ha de ser boníssima aquesta recepta!!!
ResponEliminaGràcies a la Montse per compartir-la!!!
La veritat és que estan molt bons. Jo cada cop que en faig faig meitat de d'espinacs i meitat de carabassa, i volen tots!!
Elimina