Aquesta llonganissa de xocolata és un èxit assegurat per a un postre o per acompanyar un cafè a mitja tarda.
Ingredients:
70 gr galetes
70 gr biscuits durs
200 gr xocolata de postres
100 gr mantega
50 gr d'ametlles trossejades
Sucre glas per a decorar
Passos a seguir:
Desfer la xocolata i la mantega al bany maria. Mentrestant, trencar amb les mans les galetes i els biscuits a trossos irregulars. Afegir-hi les ametlles trossejades. Barrejar-ho tot en un bol i fer les "llonganisses" (amb aquests ingredients en surten un parell) sobre un paper film doblat i retorçant les puntes com si fossin uns caramels. Embolicar-ho amb paper d’alumini per ajudar a donar forma, i ficar-ho un parell d’hores a la nevera o mitja hora al congelador perquè s'endureixi. Ja només falta donar-li el toc final espolvorejant sucre glas per sobre, a través d'un colador.
Per a tallar-la és convenient passar el ganivet per l'aigua calenta per tal que resulti més fàcil.
Sembla més complicat del que és en realitat, així que perquè us acabeu de decidir a fer-la us deixo el vídeo de l'Ana de Las recetas de mamá on explica perfectament com fer-la.
Nota per a celíacs: poden substituir-se els biscuits per galetes sense gluten, ficant un total de 140 gr de galetes i serà totalment apte per als intolerants al gluten.
Com sempre us animo a que feu la recepta i ens envieu les fotos per afegir-les al final de cada entrada ;-)
Ho han fet...
Pepe |
Anabel i Mekdes |
Sònia |
Hola guapeta!!! Acabo de publicar una recepta de llangonissa al bloc - la meva sense galetes ni res: 100% xocolata!! :D I al final de l'entrada he enllaçat amb la teva perquè trobo molt interessant això de les galetes i els biscuits durs ;)
ResponEliminaUna forta abraçada