Pàgines

11 de març del 2013

Flam de nata amb bescuits

I després d'un petit parèntesi de col·laboracions, ens n'ha arribat una altra! Aquest cop directa des de Les Borges, la mare de la nostra companya Gemma ens proposa un flam, i mira que n'he provat de diferents, però mai un de nata amb bescuits, així que haurem de fer-lo per poder opinar, encara que estic gairebé segura que ha d'estar boníssim!




Ingredients per a sis persones:
1l de nata per montar
1 paquet de flam Royal gran (sobre i caramel)
Bescuits de soletilla                                     
1 culleradeta de Nescafé
Nous
Una mica d'anís

Passos a seguir:
Posarem a bullir la nata amb el sobre del flam i la culleradeta de Nescafé, remenant de tant en tant fins que bulli.
En un motlle rectangular, posarem el caramel que trobarem al paquet del flam, col·locarem els biscuits al damunt i els regarem amb unes gotetes d'anís. A continuació hi afegirem les nous trencades a bocinets i hi abocarem la nata amb el flam.
Ho deixarem refredar i ho posarem a la nevera.
Per servir-lo només cal desmotllar-lo com un flam tradicional.




Recomanem fer aquest postre el dia abans de menjar-lo.
Suggeriment: es pot adornar amb nata d'esprai, fruita etc.      

Gràcies Antonieta per aquesta recepta tan apetitosa!!
Qui s'anima a fer-lo? Esperem les vostres fotografies!!

Ho han fet...


M. Nuri
Lluis
Eva

3 comentaris:

  1. Carai, noies! Us ha sortit un flam boníssim, que passa sense gana!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marina!! Gràcies pel teu comentari ;-)
      Nosaltres encara no hem fet el flam, és la proposta d'una lectora nostra, però jo aquest diumenge el faig sí o sí!!

      Elimina
  2. el meu iaio era fan del flam amb nata, así que si li hagués fet aquesta recepta li hagués encantat! Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. Petonets

    ResponElimina