Ingredients per a sis persones:
1l de nata per montar
1 paquet de flam Royal gran (sobre i caramel)
Bescuits de soletilla
1 culleradeta de Nescafé
Nous
Una mica d'anís
Passos a seguir:
Posarem a bullir la nata amb el sobre del flam i la culleradeta de Nescafé, remenant de tant en tant fins que bulli.
En un motlle rectangular, posarem el caramel que trobarem al paquet del flam, col·locarem els biscuits al damunt i els regarem amb unes gotetes d'anís. A continuació hi afegirem les nous trencades a bocinets i hi abocarem la nata amb el flam.
Ho deixarem refredar i ho posarem a la nevera.
Per servir-lo només cal desmotllar-lo com un flam tradicional.
Recomanem fer aquest postre el dia abans de menjar-lo.
Suggeriment: es pot adornar amb nata d'esprai, fruita etc.
Gràcies Antonieta per aquesta recepta tan apetitosa!!
Qui s'anima a fer-lo? Esperem les vostres fotografies!!
Ho han fet...
M. Nuri |
Lluis |
Eva |
Carai, noies! Us ha sortit un flam boníssim, que passa sense gana!! Petons
ResponEliminaHola Marina!! Gràcies pel teu comentari ;-)
EliminaNosaltres encara no hem fet el flam, és la proposta d'una lectora nostra, però jo aquest diumenge el faig sí o sí!!
el meu iaio era fan del flam amb nata, así que si li hagués fet aquesta recepta li hagués encantat! Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. Petonets
ResponElimina