I ja que estem de celebració... us proposo una recepta original, gustosa i festiva. No us deixeu enganyar pel resultat, perquè no és difícil d'aconseguir i estan... mmmm!!!!!
Farina per a pizza (jo he utilitzat la de la marca Harimsa)
4 xistorres
1 ou dur
formatge ratllat
orenga
Passos a seguir:
Fem la massa seguint les instruccions del paquet de farina. Jo vaig fer-ne un terç del paquet (333gr de farina) i vaig tenir-ne per fer les 4 margarides i una base de pizza, que queda boníssima també!
Un cop la tenim feta i reposada, separem 4 boles de massa, les aplanem amb el corró i els hi donem forma allargada.
Fiquem a sobre la xistorra i tanquem la massa presionant bé amb els dits. Si us sobra una mica de massa la talleu i retireu. El següent pas és tallar-ho a rodanxes d'aproximadament 1 cm d'ample i colocar-les en forma de flor al voltant d'una rodanxa d'ou dur. Tot seguit cal pintar-ho amb ou batut, posar-hi per sobre una mica de formatge ratllat i orenga i al forn precalentat a 180º durant uns 15 minuts o fins que veguem que s'estan dorant.
Serviu-les calentes i ja veureu com triomfeu!
L'original l'he vist a: Kanela y limón
Boníssim!! És súper original!
ResponEliminaSi Marina, estan mmm!!!
EliminaIdeal per un sopar de "picoteo" ;)