Avui us proposo una recepta bàsica de la cuina britànica, el lemon curd. És una crema de llimona que s'utilitza per farcir pastissos, bombons, acompanyar els scones, etc...
La mateixa recepta també es podria fer amb altres fruites, al blog hi trobareu, per exemple, l'orange curd, amb el que també he preparat un bescuit d'orange curd i uns bombons farcits que estaven per llepar-se els dits!
6 ous
430 gr de sucre
200 gr de mantega
300 ml de suc de llimona
Passos a seguir:
430 gr de sucre
200 gr de mantega
300 ml de suc de llimona
Passos a seguir:
Batem els ous en un bol de vidre i hi afegim la resta d'ingredients. Ho barregem tot fins que quedi una massa uniforme.
A continuació, posem el bol de vidre al bany maria a foc lent i anem remenant amb unes baretes fins que la barreja sigui densa.
Ho posem en pots, ho deixem refredar una mica a temperatura ambient i cap a la nevera!
Hem de tenir en compte que al posar-ho a la nevera la crema es prendrà més. Jo vaig estar més de 45 minuts remenant fins que vaig veure la textura que m'agradava.
Bones vacances!!
L'original d'aquesta recepta l'he vist: Mi Dulce Tentación
Bones vacances!!
L'original d'aquesta recepta l'he vist: Mi Dulce Tentación
Que bo el lemon curd, Montse! És clar, no havia pensat que es pot conservar en pots com una conserva qualsevol, i si ho necessites de sobte, ja ho tenim a punt! Petons i bona cançó!
ResponEliminaGràcies Marina pel teu comentari! I m'alegro que t'hagi semblat bona idea de posar-ho en pots de conserva. Petonets :)
EliminaOh, I love lemon curd! I buy it at the store but I have never made it myself. I want to try to make this! Thank you for sharing the recipe.
ResponEliminaThanks Linda. Your comment has made me very happy!!
EliminaWe hope to hear from you when you have done the Lemon Curd.
See you!
P.S: I'm following your blog ;)
Jordi approved
ResponEliminaThanks ;P
EliminaAprovadíssima la recepta! A més, molt versàtil, segur que tindrem més sorpreses amb la lemon curd ;-)
ResponEliminaGràcies guapa!
EliminaSi que hi hauran sorpreses si! i mooolt aviat ;P
S'ha d'aprofitar al màxim la Lemon Curd ;P