Pàgines

25 de juliol del 2013

Crep de carabassó, formatge feta i menta

L'hort continua donant molts carabassons, i jo continuo rumiant maneres de gastar-los fora de la tradicional crema de carabassó, que m'agrada molt però que no em ve de gust amb aquestes calors... vaig estar a punt de fer les tortitas de carabassó, boníssimes!!, però  fullejant altre cop el llibre d'en Julius vaig fer una adaptació d'una recepta del llibre.





A veure que us sembla!

Ingredients:
creps (jo en tenia una bossa dels que ja van fets)
carabassó
formatge feta
menta fresca

Passos a seguir:
El procediment és molt senzill, veieu que no us fico ni quantitats perquè no fa falta. Saleu el carabassó i coieu-lo a la planxa. Quan estigui fiqueu les làmines dins de la crep, repartiu per sobre el formatge feta trossejat i empolvoreu amb menta fresca picada fina.

La menta li dóna un sabor genial, no l'havia provada mai i sens dubte repetiré. Què us ha semblat? acompanyat d'una amanida de tomàquet teniu un sopar ben complert i tallant les crepes a rodanxes més petites podeu oferir-ho com a aperitiu.

Moltes felicitats a tots els Jaumes, Santis i Santiagos i bon profit!

19 comentaris:

  1. Nosaltres també tenim molts carabassons de l'hort, que bons!! Aquestes creps m'han semblat genials, i amb la menta no ho he provat mai un plat salat però segur que ho faré. petons

    ResponElimina
  2. Quina bona idea la combinació del carbassó amb la feta i la menta! Li deu donar un punt fort i refrescant a l'hora genial!
    Molt bona proposta Eva, i molt saludable per l'operació bikini, jeje!

    Petons!

    ResponElimina
  3. Ostres! Carabassó amb formatge a casa ho fem molt, però el toc de la menta no se'ns hagués passat pel cap i ha d'estar boníssim. Ho provarem! Petoons!

    ResponElimina
  4. Que donaria jo per tenir un hort amb carbassons i més coses, Eva!!! M'agraden molt els teus creps. I la menta li ha de donar el toc de gràcia. Petons.

    ResponElimina
  5. Boníssimes crepes i el toc de la menta ha de quedar-hi genial a més de molt refrescant!!

    Molts petonets!

    ResponElimina
  6. Una bona recepta per ajudar a baixar la pila dels carabassons!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  7. Tens unes receptes boníssimes! Aquest crêpe m'ha encantat.
    A més juntes dues de les meves passions, la lectura i la cuina.
    Mercès per la teva visita. Jo també em quedo pel teu blog.
    petos

    ResponElimina
  8. Oooooooh! ens sembla genial!!! en queda?
    A veure si aquest cap de setmana faig alguna cosa semblant, em ve de gust!
    petons i bon cap de setmana, boniques!

    ResponElimina
  9. Gràcies pels vostres comentaris! suposo que alguna recepta més amb carabassó acabarà caient, perquè deu ni do! encara que no me'n queixo, això de l'hort és genial! proveu-los amb la menta i veureu el gustet que li dónen, boníssims!

    ResponElimina
  10. Hola Eva, creo que nunca probé el calabacín con menta pero así presentado en forma de crepe me parece una magnífica idea. Me ha encantado la receta y el blog, así que me quedo para seguirte igualmente.

    Besos!

    ResponElimina
  11. qué delicia de crepe Eva!
    Cada vez me gustan mas las crepes saladas, son tan versatiles y quedan tan ricas...con esa combinacion se ve deliciosa! un besote

    ResponElimina
  12. Quins creps més exòtics!! A casa el feta ens torna bojos, els formatges així fortets, ens encanten! Així que els tastarem ben aviat! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohh rebenvinguda!! quants temps tu!! m'agrada que t'agradin ;)

      Elimina
  13. Teniu un premi al meu blog. Passeu a recollir-lo!

    http://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/2013/07/premi-kreativ-blogger_29.html

    Petonets!

    ResponElimina
  14. Vaya crepes tan ricos has hecho! Menuda pinta tienen y con ese relleno deben ser una locura! Para comerse uno detras de otro! Besos

    ResponElimina
  15. Quins creps tan originals. Una bona combinació que amb el toc de menta com bé dius, ha de ser sensacional.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  16. Tienen muy buena pinta, estupendos.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina