A veure que us sembla!
Ingredients:
creps (jo en tenia una bossa dels que ja van fets)
carabassó
formatge feta
menta fresca
Passos a seguir:
El procediment és molt senzill, veieu que no us fico ni quantitats perquè no fa falta. Saleu el carabassó i coieu-lo a la planxa. Quan estigui fiqueu les làmines dins de la crep, repartiu per sobre el formatge feta trossejat i empolvoreu amb menta fresca picada fina.
La menta li dóna un sabor genial, no l'havia provada mai i sens dubte repetiré. Què us ha semblat? acompanyat d'una amanida de tomàquet teniu un sopar ben complert i tallant les crepes a rodanxes més petites podeu oferir-ho com a aperitiu.
Moltes felicitats a tots els Jaumes, Santis i Santiagos i bon profit!
Nosaltres també tenim molts carabassons de l'hort, que bons!! Aquestes creps m'han semblat genials, i amb la menta no ho he provat mai un plat salat però segur que ho faré. petons
ResponEliminaQuina bona idea la combinació del carbassó amb la feta i la menta! Li deu donar un punt fort i refrescant a l'hora genial!
ResponEliminaMolt bona proposta Eva, i molt saludable per l'operació bikini, jeje!
Petons!
Ostres! Carabassó amb formatge a casa ho fem molt, però el toc de la menta no se'ns hagués passat pel cap i ha d'estar boníssim. Ho provarem! Petoons!
ResponEliminaQue donaria jo per tenir un hort amb carbassons i més coses, Eva!!! M'agraden molt els teus creps. I la menta li ha de donar el toc de gràcia. Petons.
ResponEliminaBoníssimes crepes i el toc de la menta ha de quedar-hi genial a més de molt refrescant!!
ResponEliminaMolts petonets!
Una bona recepta per ajudar a baixar la pila dels carabassons!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Tens unes receptes boníssimes! Aquest crêpe m'ha encantat.
ResponEliminaA més juntes dues de les meves passions, la lectura i la cuina.
Mercès per la teva visita. Jo també em quedo pel teu blog.
petos
Oooooooh! ens sembla genial!!! en queda?
ResponEliminaA veure si aquest cap de setmana faig alguna cosa semblant, em ve de gust!
petons i bon cap de setmana, boniques!
Gràcies pels vostres comentaris! suposo que alguna recepta més amb carabassó acabarà caient, perquè deu ni do! encara que no me'n queixo, això de l'hort és genial! proveu-los amb la menta i veureu el gustet que li dónen, boníssims!
ResponEliminaHola Eva, creo que nunca probé el calabacín con menta pero así presentado en forma de crepe me parece una magnífica idea. Me ha encantado la receta y el blog, así que me quedo para seguirte igualmente.
ResponEliminaBesos!
Gracias Alfonso y bienvenido!!
Eliminaqué delicia de crepe Eva!
ResponEliminaCada vez me gustan mas las crepes saladas, son tan versatiles y quedan tan ricas...con esa combinacion se ve deliciosa! un besote
Quins creps més exòtics!! A casa el feta ens torna bojos, els formatges així fortets, ens encanten! Així que els tastarem ben aviat! :D
ResponEliminaOhh rebenvinguda!! quants temps tu!! m'agrada que t'agradin ;)
EliminaTeniu un premi al meu blog. Passeu a recollir-lo!
ResponEliminahttp://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/2013/07/premi-kreativ-blogger_29.html
Petonets!
Vaya crepes tan ricos has hecho! Menuda pinta tienen y con ese relleno deben ser una locura! Para comerse uno detras de otro! Besos
ResponEliminaQuins creps tan originals. Una bona combinació que amb el toc de menta com bé dius, ha de ser sensacional.
ResponEliminaFins aviat!
Tienen muy buena pinta, estupendos.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
molt bona idea!!petons
ResponElimina