No us fico la quantitat d'ingredients perquè dependran si és un primer plat, un sopar o simplement un acompanyament, però ja veureu com no té cap secret.
Ingredients:
tomàquets
albergínia
mozzarella fresca
olivada
oli d'alfàbrega o oli d'oliva
sal
Passos a seguir:
Tallem les albergínies i els tomàquets a rodanxes fines. Salem l'albergínia i la passem per la planxa uns minuts. Quan estigui cuita només cal montar l'amanida, alternant tomàquet, albergínia, mozzarella i olivada, fent un parell de pisos. Finalment ho ruixem amb oli d'alfàbrega o amb un raig d'oli d'oliva.
La servim al moment per tal de menjar-la tèbia.
No es pot demanar més per menys!! Com sempre espero que us animeu a fer-la i que ens feu arribar les vostres fotografies ;).
Ho han fet...
Gemma M. |
Eva, jo hi firmava ara mateix!!!!! És que les albergínies m'encanten i aquesta amanida teva ha d'estar bona, bona!!!!!! :)
ResponEliminaQuan ens arribin les albergínies, que estan a punt, segur que fem aquesta amanida. Ha d'estar deliciosa!
ResponEliminaQue boooo!! Ja la provaré de fer!!! ;)
ResponEliminaPetons!
M'encanta aquesta proposta d'amanida Eva!
ResponEliminaSe m'acut canviar la mozzarella per formatge de cabra, i fer dues versions... salivera que tinc ja!
Petons!
Molt ben presentada aquesta amanida, Eva. Una plat que em ve molt de gust. Petons.
ResponEliminaEva, Montse una recepta ben senzilla ràpida i molt ben presentada.
ResponEliminaNenes quina delícia!!! I fàcil! petons
ResponEliminaQue bona!!! Senzilla i molt resultona!!!
ResponEliminaPetonets
Gràcies a totes i tots pels vostres comentaris!
ResponEliminaI com diu el Víctor, podeu substituir-ho pel formatge que més us agradi, segur que amb formatge de cabra està deliciosa també!