Pàgines

13 d’abril del 2020

Niu de Pasqua

La mona per la meva fillola sempre és poc tradicional, ja que ella la vol de xocolata. Aquest any la vaig fornejar en un motlle corona i vaig aprofitar per fer un niu i ficar-lo al forat.

No pot ser més fàcil, us deixo la idea per les properes mones.



  



Ingredients (1 niu de 10cm de diàmetre):

75 gr. de xocolata per fondre
Cereals tipus corn-flakes

Passos a seguir:

Fonem la xocolata. Hi afegim cereals i anem removent perquè aquests es cobreixin de xocolata, n'afegim mentre n'admeti.

Folrem un bol d'uns 10 cm. de diàmetre amb paper film i fiquem la mescla de xocolata i cereals dins, tot al voltant de les parets, formant el niu.

El deixem refredar a la nevera, serà suficient amb uns 20 minuts. El desemmotllem i amb cura el fiquem a la mona i l'omplim d'ous o del que vulgueu!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada