La mona per la meva fillola sempre és poc tradicional, ja que ella la vol de xocolata. Aquest any la vaig fornejar en un motlle corona i vaig aprofitar per fer un niu i ficar-lo al forat.
No pot ser més fàcil, us deixo la idea per les properes mones.
Ingredients (1 niu de 10cm de diàmetre):
75 gr. de xocolata per fondre
Cereals tipus corn-flakes
Passos a seguir:
Fonem la xocolata. Hi afegim cereals i anem removent perquè aquests es cobreixin de xocolata, n'afegim mentre n'admeti.
Folrem un bol d'uns 10 cm. de diàmetre amb paper film i fiquem la mescla de xocolata i cereals dins, tot al voltant de les parets, formant el niu.
El deixem refredar a la nevera, serà suficient amb uns 20 minuts. El desemmotllem i amb cura el fiquem a la mona i l'omplim d'ous o del que vulgueu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada