Aquestes setmanes de confinament ens han donat temps per experimentar a la cuina, i hem provat receptes noves amb coliflor. Si algú necessita camuflar-la aquesta proposta és ideal ja que el sabor queda molt molt suau, i a més és una recepta molt fàcil, ràpida i saludable.
Ingredients:
400 gr de coliflor
1 all picat
60 gr de ceba a trossets petits
40 gr de farina de civada
40 gr de formatge ratllat
1 ou
sal, pebre i julivert sec al gust
oli d'oliva
Passos a seguir:
Netegem la coliflor i la cuinem (bullida o al vapor). L'escorrem bé i la fiquem en un bol. L'aixafem amb una forquilla i la deixem refredar una mica.
Escalfem el forn a 200 graus.
Quan la coliflor estigui tèbia hi afegim la resta d'ingredients i mesclem. Amb les mans formem les croquetes i les col·loquem sobre una safata folrada amb paper de forn. Les pinzellem amb oli d'oliva i les fornegem fins que estiguin daurades, uns 20 minuts.
** Recepta extreta de: Instragram de realfooding.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada