Endolcim aquest divendres de confinament amb aquests donuts que no tenen res a veure amb els industrials, són brutalment més bons. Desconfiava una mica que pogués ser així, però acabem de provar-los i hem flipat.
He aprofitat el xarop de dàtils que em va quedar de la recepta anterior, un bescuit de xocolata integral.
No porten farina ni sucres refinats, i són tan fàcils de fer que m'han permès passar una bona estona amb el meu mini cuiner ;). Sé que els ingredients no són de fons d'armari de tothom, però de veritat que val la pena que els anoteu al llistat de la compra.
Ingredients (6 ingredients):
140 de carabassa cuita*
70 gr de xarop de dàtils
40 gr de cacau pur
35 gr de flocs de civada triturats
35 gr d'oli de coco
2 ous
1 polsim de sal
2 c/c de llevat químic (Royal)
4 preses de xocolata Lindt 90%
* podeu coure la carabassa ficant-la a daus no massa grans en un recipient amb tapa apte per a microones entre 5 i 8 minuts a màxima potència. Dependrà de la mida dels daus.
Passos a seguir:
Preescalfem el forn a 180º.
Fiquem en un recipient tots els ingredients menys la xocolata i els triturem bé.
Repartim la massa en un motlle de donuts greixat i fornegem 15 minuts.
Els desemmotllem en calent i els deixem refredar sobre una reixeta.
Desfem la xocolata al bany maria i banyem la part superior dels donuts. Deixem refredar i a gaudir-ne!
** Recepta adaptada de: Chefbosquet
Amb carbassa la textura dels dolçpos sempre és fantàstica, una manera genial de fer útils aquests dies!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Palmira