Pàgines

13 de juliol del 2020

Pastís d'espinacs i pebrot verd

Sé que no ve de gust posar el forn en marxa, però ja estem preparant la nevera per les vacances i avui tenia una bossa d'espinacs que calia gastar, així que he fet el pa amb espinacs i ja que hi era, aquest pastís d'espinacs i pebrot verd que ja he provat unes quantes vegades.

La recepta dona joc per poder canviar i adaptar els ingredients als vostres gustos i a la vostra disponibilitat. Avui l'hem fet així.



Pastís d'espinacs i pebrot verd



Som-hi?

Ingredients (2-3 racions):

3 ous L
100 ml llet
220 gr d'espinacs frescos
1 pebrot verd italià
6 tomàquets cirera
un grapat de panses
un grapat de pinyons
formatge gorgonzola
sal i pebre
oli d'oliva

Passos a seguir:

Fiquem una mica d'oli d'oliva en una paella, i un cop calent sofregim el pebrot tallat a trossos petits i els espinacs trossejats, afegint-hi una mica de sal. Quan ja estigui gairebé cuit en un bol gran batem els ous amb la llet, salpebrem, i hi afegim les verdures i les panses i ho mesclem tot.

Aboquem la mescla en un motlle tipus plum cake forrat amb paper de forn. Repartim el formatge trossejat i els pinyons per sobre i fornegem durant 20-25 minuts a 200º amb ventilador. Comprovem que estigui quallat o allarguem el temps de cocció uns minuts més.

Es pot menjar calent, tebi o fred.

** Recepta extreta de: Saboreanda


1 comentari:

  1. Per casualitat t' he vist, i el teu PASTÍS D ESPINACS I PEBROT VERT m ha enamorat.
    El tindré en llista per preparar quelcom d entrant per cumpleanys o Nadal.
    UNA ABRAÇADA MACA ^:^
    Conxita

    ResponElimina