La recepta dona joc per poder canviar i adaptar els ingredients als vostres gustos i a la vostra disponibilitat. Avui l'hem fet així.
Som-hi?
Ingredients (2-3 racions):
3 ous L
100 ml llet
220 gr d'espinacs frescos
1 pebrot verd italià
6 tomàquets cirera
un grapat de panses
un grapat de pinyons
formatge gorgonzola
sal i pebre
oli d'oliva
Passos a seguir:
Fiquem una mica d'oli d'oliva en una paella, i un cop calent sofregim el pebrot tallat a trossos petits i els espinacs trossejats, afegint-hi una mica de sal. Quan ja estigui gairebé cuit en un bol gran batem els ous amb la llet, salpebrem, i hi afegim les verdures i les panses i ho mesclem tot.
Aboquem la mescla en un motlle tipus plum cake forrat amb paper de forn. Repartim el formatge trossejat i els pinyons per sobre i fornegem durant 20-25 minuts a 200º amb ventilador. Comprovem que estigui quallat o allarguem el temps de cocció uns minuts més.
Es pot menjar calent, tebi o fred.
** Recepta extreta de: Saboreanda
Per casualitat t' he vist, i el teu PASTÍS D ESPINACS I PEBROT VERT m ha enamorat.
ResponEliminaEl tindré en llista per preparar quelcom d entrant per cumpleanys o Nadal.
UNA ABRAÇADA MACA ^:^
Conxita