Pàgines

20 de desembre del 2020

Pebrots del piquillo farcits de bacallà

Des que vaig descobrir lo fàcil que és fer la brandada de bacallà amb la thermomix que n'he fet vàries vegades, algunes per menjar en aperitiu sobre unes torradetes cruixents i unes altres farcint pebrots, però sempre que pensava en escriure la recepta veia que l'havia fet ben a ull. 

Avui m'he fixat amb les quantitats d'ingredients i així la deixo escrita per qui vulgui provar de fer-la.






Ingredients:
  • brandada de bacallà
  • 12-15 pebrots del piquillo 
  • 1 ceba mitjana
  • oli d'oliva
  • 1 all
  • 150 ml de llet
  • 1 c/c rasa de maizena

Passos a seguir:

Preparem la brandada de bacallà i, si tenim temps, la reservem unes hores a la nevera perquè agafi cos. 
Escorrem bé els pebrots i els farcim amb la brandada amb l'ajuda d'una cullera. Els fiquem en una safata i els reservem mentre fem la salsa.

Per fer la salsa trossegem la ceba i la sofregim a foc lent amb una mica d'oli d'oliva. Quan estigui ben cuita hi afegim l'all tallat petit i 3 pebrots del piquillo a tires. Ho coem uns minuts més i hi afegim la llet i la maizena i continuem la cocció 4 o 5 minuts més. Triturem bé la salsa amb un túrmix.

Repartim la salsa per sobre dels pebrots. De forma opcional, repartir una mica de formatge ratllat per sobre i gratinar. Servir ben calents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada