Avui m'he fixat amb les quantitats d'ingredients i així la deixo escrita per qui vulgui provar de fer-la.
Ingredients:
- brandada de bacallà
- 12-15 pebrots del piquillo
- 1 ceba mitjana
- oli d'oliva
- 1 all
- 150 ml de llet
- 1 c/c rasa de maizena
Passos a seguir:
Preparem la brandada de bacallà i, si tenim temps, la reservem unes hores a la nevera perquè agafi cos.
Escorrem bé els pebrots i els farcim amb la brandada amb l'ajuda d'una cullera. Els fiquem en una safata i els reservem mentre fem la salsa.
Per fer la salsa trossegem la ceba i la sofregim a foc lent amb una mica d'oli d'oliva. Quan estigui ben cuita hi afegim l'all tallat petit i 3 pebrots del piquillo a tires. Ho coem uns minuts més i hi afegim la llet i la maizena i continuem la cocció 4 o 5 minuts més. Triturem bé la salsa amb un túrmix.
Repartim la salsa per sobre dels pebrots. De forma opcional, repartir una mica de formatge ratllat per sobre i gratinar. Servir ben calents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada