Ingredients (30 boletes):
400 gr. de pastanagues fresques pelades
4 cullerades soperes de sucre
100 gr de coco ratllat + 30 gr per arrebossar
Passos a seguir:
Coem les pastanagues amb aigua durant uns 25 minuts, les escorrem i assequem bé i les aixafem amb una forquilla. Deixem refredar.
Hi afegim el sucre i el coco ratllat i ho mesclem bé. Anem agafant porcions de massa, els donem forma de boleta i les arrebossem amb més coco ratllat.
Les guardem a la nevera per prendre-les ben fresques.
A l'hora de servir les podem ficar en una safata o en papers de mini magdalenes.
Quines boletes més curioses. N'he vist de semblants un parell de vegades i he copiat la recepta a pendents però encara mai m'he lleçat. Es clar que amb el fred que fa a parís això d'engegar el forn no em costa, gairebé és una necessitat!
ResponEliminaPetons i bona setmana!
Palmira
Me pirran estas bolitas de zanahoria y coco, son unas de mis favoritas, están deliciosas. Me comía un par de ellas ahora mismo.
ResponEliminaBesines
M'encanta aquesta recepta!! Fàcil, ràpida i fresca!! Bona opció per aquests dies...
ResponEliminaClara
Combinació molt saborosa la del coco amb la pastanaga.
ResponEliminaPetons.
Estas bolitas me parecen un postre muy original y rico, es una verdadera gozada abrir la nevera para tomar un par.
ResponEliminaSaludos!
Com a fan del pastis de pastanaga i coco no em podré resistir a tastar aquesta recepta... mmm ja m'hi trobo. Una abraçada
ResponEliminaaixò si que és un temtempie sanote!! m'ha agradat molt i la combinació coco pastanaga és bonissima, jo potser el faré sense sucre!! petons
ResponEliminaUnes boletes que m'han recordat els panellets que feien al cole els meus fills de petits, molt bones i saludables! petons
ResponEliminaLes faré ben aviat....i si hi afegeixo una mica de xocolata??? A aquestes boletes teves em sembla que hi acudiré sovint aquest estiu! Petonarros!
ResponEliminaUnas bolitas bien ricas y sencillas, un postre estupendo.
ResponEliminaBesoss
Sorprenents! Eva, te les penses totes!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Un 10 , molt i molt bones👍😉
ResponElimina