28 d’abril del 2013

Torrada d'albergínia amb pesto

Avui per sopar, aprofitant que tenia el forn en marxa per preparar uns canelons vegetarians que en breu publicaré, he fet unes torrades d'albergínia i pesto que ens han agradat moltíssim i que ja estem pensant en repetir el proper dissabte en format aperitiu.

A veure què us semblen!




Ingredients (per a 2 persones):
2 llesques de pa de pagès
1 albergínia
1 tomàquet
salsa pesto
mitja bola de mozzarella

Passos a seguir:
Tallem l'albergínia a rodanxes d'un centímetre d'ample aproximadament i les salem. Les fem a la planxa durant uns tres minuts cada costat i les fiquem sobre el pa. Posem per sobre una mica de salsa pesto, el tomàquet tallat a rodanxes fines, la mozzarella també tallada fina i una mica més de pesto.
Ho gratinem al forn durant uns 5 minuts i llestos, a sopar!!

Sempre acabo dient que la recepta és fàcil, però estareu d'acord amb mi que aquest cop ho és de forma exagerada, no????

La recepta original l'he vist a: Pickford, Louise. 200 recetas vegetarianas. Barcelona: Blume, 2012.

Ho han fet...
 

Anabel

9 comentaris:

  1. mmm!! Aquesta torrada la faré avui mateix. Que bona, molt bona combinació d'ingredients! I mediterrània 100%

    ResponElimina
  2. dic el mateix, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! m'encanta! i més ara que vaig més cap a lo vegetarià! a veure què en surt!
    Gràcies, boniques!!!

    ResponElimina
  3. M'encanta que penseu com jo: mmmm!!! i és que així estava, en sèrio!! així que feu-la i jutgeu vosaltres mateixes. Un petó a les dues!

    ResponElimina
  4. He deixat rastre com un cargol!! encara no he tancat la boca, quina salivera! aquesta torrada s'ha de tastar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha ha, doncs ja saps, mans a l'obra!! gràcies pel comentari ;)

      Elimina
  5. Me encanta la berenjena, y esa torrada debe de estar ideal.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Miguel, la verdad que si que está muy rica! y si lo acompañas de cualquiera de tus postres... total!!

      Elimina
  6. Hola! Moltes gràcies per la recepta. Anava per google buscant què fer en unes albergínies que m'havien donat. Fa poc que m'he independitzat i encara no tinc moltes idees. Aquesta me la apunte!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que et sigui útil la recepta, i et deixo l'enllaç d'una altra que segur que t'encantarà, les albergínies a la parmesana: http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/2014/10/alberginies-la-parmesana.html

      Elimina