2 de desembre del 2014

Crema de carabassa i poma al curri

Ja us he dit algun cop que quan comença a fer fresca sopem pràcticament cada dia crema de verdures. Ens agraden totes, i sovint en fem de carabassó, de carabassa i de pastanaga. La que us presento avui és una adaptació d'algunes que he vist per internet, feta amb els ingredients que tenia a la nevera. El resultat ens ha encantat, sobretot al Joan que és molt fan del curri, que li dóna un sabor exòtic i aromàtic.




Ingredients:
650 gr de carabassa
300 gr de moniato
1 ceba gran
3 pastanagues
2 pomes
1 culleradeta de curri
oli i sal
aigua
opcional: llavors de sèsam

Preparació:
Tallem la ceba a trossos mitjans i la fiquem a l'olla que farem la crema amb una mica d'oli a sofregir.
Passats uns 4-5 minuts afegim la carabassa, el moniato, les pastanagues i les pomes tallats a daus. Remenem una mica i ho cobrim amb aigua. Afegim la sal i la culleradeta de curri i ho fem bullir a foc suau durant 13-15 minuts.
Triturem amb el minipimer i ja ho tenim llest per servir.
Podeu decorar la crema amb unes llavors de sèsam, de carabassa, una mica de formatge, uns trossets de pa torrat o fregit... al vostre gust!

Dos entrades seguides amb propostes amb carabassa, un producte de tardor que dóna molt joc a la cuina. En quins plats l'utilitzeu vosaltres?

L'han fet...

Judith

15 comentaris:

  1. mmm... a mi m'encantaria, la combinació carbassa-moniato-poma-curri és moooooolt del meu gust. Apuntada!

    ResponElimina
  2. aquesta combinació l'he de preparar ben aviat, ha de quedar suau però amb una mica de toc exòtic, apuntada!
    Petons,
    Palmira

    ResponElimina
  3. Una bona combinació. La he tastada semblant, però sense moniato.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Seguro que me gusta, las cremas en general hay pocas que no me agraden y esta combinación de sabores me parece estupenda. El toque de curry me ha gustado!!
    Besitoss

    ResponElimina
  5. deliciosa i nutritiva! es bonissima aquesta crema! petons

    ResponElimina
  6. Idò jo com en ajoan, tambè ho som molt fan del curry, però a mes a mes hi has posat una mescla de ingredients que m'encanta, el boniato em xifla. Una crema boníssima. Segur!!! Besades

    ResponElimina
  7. Ho provaré!!! Tinc carabassa, m'agrada posar pera o maçana a les cremes i el curry ens encanta!!! Una gran combinació!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  8. Une altre que m'apunto maca!!!
    Bon dimecres!!! :))))

    ResponElimina
  9. Que delicia !!!! Tiene un color precioso !!!
    Un abrazo
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  10. Deliciosa crema y la combinación perfecta. Un beso!!

    ResponElimina
  11. Estas combinaciones con la calabaza son geniales y ademas quedan muy buenas.
    peto

    ResponElimina
  12. Me encanta la crema de calabaza y con esta combinación de ingredientes seguro que está más rica todavía. Un beso!

    ResponElimina
  13. Un dels meus plats preferits, provaré de posar-hhi curri, m'ha agradat la idea! petonets

    ResponElimina
  14. Una crema deliciosa, me encantan los ingredientes, y ahora con el calor que hace es lo que mas apetece!!
    Un abrazo!

    ResponElimina
  15. Una combinació boníssima!! amb el curri li dones un toc diferent, a mi m'encanta!

    ResponElimina