13 de juliol del 2015

Viajo sola {pel·lícula}

Cada cop més m'agrada el cinema europeu, en especial el francès. Avui, però, la meva recomanació és de la jove directora italiana Maria Sole Tognazzi.

La pel·lícula, del 2013, està protagonitzada per l'actriu Margherita Buy, que fa el paper d'Irene, una dona d'uns quaranta anys, soltera, guapa i entregada totalment a la seva professió com a inspectora d'hotels de luxe. La seva feina li permet gaudir d'estances a resorts magnífics i de deliciosos plaers gastronòmics, però ho ha de viure sempre en la solitud i d'incògnit. També la seva vida social se'n veu ressentida, i a part de la seva germana i el seu amic (i ex parella) Andrea no té ningú més amb qui compartir el seu limitat temps lliure. Quan Andrea deixa d'estar disponible perquè espera un fill amb una nova parella l'Irene es replanteja com ha afectat el seu èxit professional als seus desitjos personals.

És una pel·lícula molt fàcil de veure que fa reflexionar sobre l'equilibri entre el món professional i el personal, i que està a cavall entre el drama i la comèdia. Us deixo el tràiler perquè pugueu fer-ne un tastet:





3 comentaris: