24 de setembre del 2015

Algú com tu {novel·la}

Algú com tu és una història d’amor que pot ser catalogada amb moltíssims adjectius: curta i llarga, feliç i trista, sorprenent i anunciada…

La Paulina i en Manuel Homs són un matrimoni jove que tenen una nena de 5 anys, la Gina. En Manuel és treballador i fidel a una rutina. La Paulina és jove, guapa, atractiva i amb ganes de conèixer món.

En un viatge a París per assistir a la boda de la seva cosina coneix en Jean Pierre, un galerista d’art que aconsegueix enamorar-la en una nit. I aquí comença la seva història d’amor, amb promeses, neguits, enyorances, viatges, llibres de papallones i llibreries.


Si, el relat és gairebé una apologia de les llibreries en una època força dura per elles. Frases tan certes com “Una llibreria és la pàtria de la llibertat, el refugi de les paraules, l’autèntic museu del pensament” estan repartides entre les pàgines d’aquesta novel·la que millora a mesura que s’acosta el desenllaç.


Bosch, Xavier. Algú com tu. Barcelona: Planeta, 2015. 348 p. 9788497082761.

4 comentaris:

  1. Tenia moltes ganes de llegir aquesta novel.la pero ara encara més :o) Entre casa i París no veig millor ambientació :o)
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  2. Pues seguro que es una novela de lo mas interesante, lo poco que nos has contado me ha gustado mucho. Mil besicos querida amiga

    ResponElimina
  3. El vaig llegir pensant que l'acabaria deixant, però em va agradar molt! :)

    ResponElimina