2 de setembre del 2015

Flam de poma i galetes al microones

Tot i que el blog ha estat uns dies parat jo he anat fent de les meves a la cuina els pocs dies que he estat a casa d'aquestes tres últimes setmanes... Aquest flam vaig fer-lo la setmana passada cansada de veure una trista i solitària poma a la nevera.




Més fàcil i ràpid no pot ser, i el resultat és un flam de textura similar a un púding que està molt bo! Us animeu a provar-lo?

Ingredients (6 persones):
2 ous
1/2 vas de sucre
1 vas de llet semidesnatada
8 galetes (jo tostadas integrals)
1 poma Golden grossa
caramel líquid

Passos a seguir:
En un bol barregem els ous, el sucre, la llet i les galetes triturades. Hi afegim la poma i ho triturem amb el túrmix fins a obtenir una crema fina.
Cobrim el fons d'un motlle (el meu tipus plum cake de 21x10 cm) amb caramel líquid (jo m'he quedat curta...) i repartim a sobre la mescla anterior.

Ho cuinem al microones a 800w de potència uns 7 minuts. Per comprovar si està cuit el punxeu amb una agulla i si surt bruta el coeu de minut en minut fent la comprovació amb l'agulla. Jo vaig tenir-lo un total de 9 minuts.

El deixem refredar a temperatura ambient i el reservem a la nevera durant almenys 3 hores, per tal de servir-lo ben fresc.

Recepta adaptada de: Cookpad.

Ho han fet...

M. Carme
Anabel
Carol
Judith

10 comentaris:

  1. Hola! T'ha quedat molt bé! Mira que no tinc costum de cuinar en microones... a veure si li treiem més profit al de casa que només el fem servir per escalfar i descongelar! A casa ens agraden i molt els flams i aquest tipus púding ha d'estar molt bo. I ben fàcil! Petons!

    ResponElimina
  2. Jo també cuino poc al microones, però els flams els he fet alguna vegada i es molt pràctic.
    De poma i amb galetes ha de ser un flam per no deixar ni una engruna.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Gràcies per la recepta! No he cuinat mai un flam al microones......molt bona idea!
    Petonets i bon setembre, Eva!
    Olga

    ResponElimina
  4. Un postre de reciclatge bonnicim i facilicim. Sempre n'hem de tenir d'aquestes receptes a ma, aquestes que et salven d'un apur i que a mes a mes surten mel. Una abraçada

    ResponElimina
  5. m'encanta fer aquest tipus de flams/pudings quan tinc ingredients a casa que no se que fer-ne! petons

    ResponElimina
  6. Benvinguda de nou!
    M'encanta la combinació de la poma i la galeta, ha de quedar un flam molt gustós.
    i aquests dues que fa mandra encendre el forn, el microones és una gran opció per coure el flam ;)

    ResponElimina
  7. Jo el microones només el faig servir per escalfar i poca cosa més! Aquest deliciós flam es mereix que experimenti una mica més a veure si me'n surto; a més tinc tots els ingredients a casa! Ja t'explicaré com acaba la història! Un petó!

    ResponElimina
  8. Per sobre de les grans receptes estan aquestes, tan absolutament genials i rapides. Que et treuen d'un "apuro" i et fan quedar superbé!
    Molts petonets i gràcies per la recepta!

    ResponElimina
  9. Pues mira el partido que le has sacado a una manzana y a unas galletas. Has hecho un postre muy rico y fácil de preparar, mejor imposible!

    Saludos!

    ResponElimina