12 de març de 2014

Pastís de formatge i coco

Just avui fa set mesos que vaig publicar la recepta 6/83 del nostre repte,  a aquest pas no acabarem mai!! menys mal que tampoc ens vam marcar una data, així que anirem fent xano-xano.

Altre cop la recepta escollida ha estat un pastís de formatge, aquest cop amb coco. No l'havíem provat mai, i ens va encantar! El motiu pel qual és rosa és perquè a la recepta original porta aigua de roses i colorant. D'aigua de roses no faig ficar-n'hi ni vaig trobar-la a faltar, però com que tenia colorant no m'hi vaig poder resistir!




Ingredients (8-10 racions):

Per la base:
150 gr de galetes Digestive
50 gr de mantega desfeta

Pel farcit:
200 gr de formatge mascarpone
300 gr de formatge d'untar
200 ml de llet de coco (o infusioneu 200 ml de llet amb un grapat de coco i una mica de sucre)
2 ous L
70 gr de coco ratllat
colorant alimentari (opcional)

Passos a seguir:
Triturem les galetes ben fines i les barregem amb la mantega desfeta. Ho fiquem al fons d'un motlle desmuntable d'uns 24-26 cm, i cobrim la base pressionant-la bé. Reservem al congelador mentre preparem el farcit.
Preescalfem el forn a 170º. En un bol batem els formatges, la llet de coco i els ous. Hi afegim el coco ratllat i el colorant, si decidim ficar-li. Ho barregem tot i ho fiquem sobre la base de les galetes.
Ho fornegem durant 45 minuts, i quan en faci 30 tapem el pastís amb paper d'alumini per tal que no es dauri massa i perdi el color. Un cop passat el temps de fornejat, apaguem el forn i deixem el pastís dins durant 1 hora més.
El treiem, i un cop estigui a temperatura ambient el deixem unes hores a la nevera, o millor si és tota la nit.




El coco trenca amb la delicadesa del pastís de formatge, però li aporta textura i un sabor deliciós. Jo si fos vosaltres... no me'l perdria!!

28 comentaris:

  1. Que vistós aquest pastís i amb la combinació formatge i coco ha d'estar ben bo! ;)

    Petonets!

    ResponElimina
  2. Doncs ara ja us queda una recepta menys per completar el repte! Segur que ho aconseguiu, amb paciència tot es fa, oi?
    Aquest pastís fa molt bona pinta, i crida molt l'atenció que sigui rosa, el toc de colorant fa el seu efecte!

    Petons!

    ResponElimina
  3. Ja falta menys!! quina combinació més curiosa, clar que el formatge li va bé tot ;)

    ResponElimina
  4. M'encanta el color que ha quedat! I la combinació de sabors em sembla genial! petons

    ResponElimina
  5. aixo te una pinta tremenda!! amb el que m'agraden els pastissos de formatge..i el toc de coco li dona l'exotic total! petons

    ResponElimina
  6. Al veure la foto i aquest color rosat, no hauria dit mai que era un pastís de formatge: una sorpresa ben grata!! :) I pel que fa al repte... cada recepta és un passet més!! Endavant que cada vegada falta menys!!

    ResponElimina
  7. Coco i formatge...i de color rosa...irresistible! I ànims per acabar el repte! Petons!

    ResponElimina
  8. Quin color més bonic té aquest pastís, per fer-lo encara més atraient.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Eva, ets la reina dels cheesecakes! Aquest és ben sorprenent, tot rosadet. I ha d'estar súper bo, amb el gustet del coco. I, pel que fa al repte, hi ha més dies que llonganisses! Petons.

    ResponElimina
  10. La combinació del formatge amb el coco ha de quedar boníssima.
    I el toc rosa del pastís el fa molt original i vistós.

    ResponElimina
  11. Ànims amb el repte!!
    Formatge amb coco nyammm que bo! M'agrada molt el color rosat que li heu donat, el fa molt vistós!
    Molts petons!!!

    ResponElimina
  12. Mira que n'he fet de pastissos de formatge, pero amb coco mai, ha de quedar una textura molt different i molt interessant!
    Sort amb el repte!!!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  13. Crec que m'heu robat la idea. Porto dies veient al meu rebost un sobre de coco rallat i la philadelhpia a la nevera i donant voltes vaig pensar que faria un cheesecake de coco perquè el meu pare es un obscès de qualsevol pastís de formatge. Quina casualitat! Pero encara no m'he posat mans a la obra, a veure quan trobo un momentet y plis plas.
    Això del colorant no ho havia pensar però li dona un toc divertit! M'agrada!

    ResponElimina
  14. M'encanta el coco, aixi q no dubto q aquest pastis d formatge i coco em tornaría boixa, i a sobre rosa! Divino d la muerte , jajaja. Us ha quedat ben maco. Un ptonass wuapa's !

    ResponElimina
  15. Els pastissos de formatge son sa meva debilitat, i a mes a mes amb aquest color tan maco, fa unes ganes de pegar una mossegada que no vegis!!! Molt bo!! Una besada

    ResponElimina
  16. Ha de ser bonissim, me l'hauré de reservar per més endavant que ara m'han prohibit el sucre per tot el que em queda d'embaràs! Aiiii quina peneta perquè té una pinta estupenda.

    ResponElimina
  17. M'encanta el color d'aquest pastís!!!!! Jo encara no m'he atrevit mai a utilitzar colorant......
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  18. Un pastís molt cuco!! No us doneu pressa en acabar el repte, també s' ha d'assaborir... Petonets!

    ResponElimina
  19. os ha quedado con un bonito color y una combinacion original y buena sin dudas¡¡
    peto

    ResponElimina
  20. El color rosa m'ha despintat!!! formatge i llet de coco de color rosa?? queda una tarta força original!!! la llet de coco li ha de donar un toc molt bo!

    ResponElimina
  21. mmm, tarta de queso con coco! con lo que me gusta a mi versionar las de queso...me la guardo!1 un besote

    ResponElimina
  22. Vaya una mezcla estupenda, con tu permiso me llevo un trocito.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  23. Quin color tan vistós! Queda molt divertit, i la sorpresa del coco li deu quedar molt rebé :)
    Marta

    ResponElimina
  24. Aquest color rosadet, ja convida a tallarne un tros, i hem puc imaginar la textura. Hummm bonísimmm!!!
    ESTIMADA EVA, que paseu un cap de setmana primaveral y agradable.
    PETONETS BONICA :))))

    ResponElimina
  25. Coco i formatge, i adames amb galetes digestive, tinc que povarlo

    ResponElimina
  26. Pues te ha quedado preciosa con ese bonito color, ademas tiene toda la pinta de estar deliciosa. Mil besicos

    ResponElimina
  27. T'ha quedat genial. Jo vull una mica.
    Petons.

    ResponElimina
  28. Quiero entregarte el premio Indalo por tus seguidores y tus buenas recetas, después tu se lo puedes entregar a quien tú quieras eso si que cumpla los requisitos. Aquí te dejo el enlace para que lo recojas.
    http://cocina-trini.blogspot.com.es/2012/10/premio-indalo-de-bronce-indalo-de-plata.html

    ResponElimina