6 d’abril del 2014

Cassoletes de crema de préssec

Tenia una caixa de cassoletes, més conegudes com tartaletes, i fullejant una revista de cuina vaig veure una crema de préssec que em va inspirar a gastar-les. Amb les quantitats que us fico em van sortir 16 mini cassoletes i 4 vasets individuals, una altra manera genial de presentar unes postres.




Ingredients:
500 gr de préssec en almívar
120 ml de nata per muntar
120 gr de formatge d'untar
crocanti d'ametlla




Passos a seguir:
Escorrem l'almívar del préssec i reservem dues meitats per a decorar. La resta els trossegem i els fiquem al vas de la batedora juntament amb el formatge, i ho triturem bé fins a obtenir un puré cremós.
Montem la nata, que ha d'estar ben freda, amb unes barilles elèctriques. La incorporem al puré de préssec a poc a poc i amb moviments envoltants per tal que no perdi volum.

Repartim la crema a les cassoletes, gots o recipients que tinguem i la reservem a la nevera unes hores. Just abans de servir fiquem a sobre crocanti d'ametlla i un trosset de préssec per a decorar.




Un altre postre fàcil, ràpid i refrescant!

21 comentaris:

  1. M'encanta aquest postre!!!! Molt fàcil i boníssim!! T'han quedat unes tartaletes precioses......
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  2. Evaaaa!!! Qué buena idea esto de hacer un postre con base de tartaletas...y de melocotón nada menos...en serio, me encanta!

    ResponElimina
  3. La crema tota sola ja em sembla sensacional.
    I presentada amb les tartaletes, queda super fi i elegant ;)

    ResponElimina
  4. ostres quina bona pensada de postre! que booo

    ResponElimina
  5. Super fàcil i super bo!!! ha de quedar bonissim!! m'apunto la recepta i espero poder fer-la aviat!!!

    ResponElimina
  6. Apa quin postre o berenar de luxe!!!
    Facilet y resultó.
    PETONETS TRESOR,i BONA SETMANA :))))

    ResponElimina
  7. Ui per ara que ve la calor fresquet aquest postrre ha de estar deliciós , la presentació de les tartaletes m'encanta. !
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Unes postres d'allò més bones, i amb una presentació molt original en les tartaletes!
    Ben fàcil i refrescant, ja ho pots ben dir!

    Petons!

    ResponElimina
  9. Veo que todavía no hemos empezado la dieta, jajaja. Pues a mi me parece genial, yo la he empezado hace una semana, pero me la he saltado varias veces al día, jajaja. Estoy por hacerme estas tartaletas, que tengo volovanes y se me está antojando... jajaja
    Me encanta el melocotón, así que para mi un dulce genial!!
    Un beso guapísima, que tengas una buena semana!

    ResponElimina
  10. M'has donat un genial idea! tinc préssec en almívar que faig cada estiu, les postres d'aquest divendres de festa (el sant) seran aquestes!
    queda apuntada! bona setmana!

    ResponElimina
  11. Què bo!!! això ho haig de tastar !!
    Una abraçada

    ResponElimina
  12. Que bones que tenen de ser, t'han quedat perfectes.

    ResponElimina
  13. T´ha quedat una textura suau i cremosa. Tenen una pinta fantàtica. Ara en menjaria un parell. Besades fortes

    ResponElimina
  14. Uuuuuummmm què bo!!! M'encanten tant la versió cassoletes como la del got :)
    petons

    ResponElimina
  15. Quina idea tant bona amb les tartaletes! I que bo!! petons

    ResponElimina
  16. Que buenas!!! Un postre estupendo y así en tartaletas queda genial.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  17. Les vaig veure al facebook i ja vaig adonar-me que podien ser MOLT perilloses!!! ;)
    Una abraçada

    ResponElimina
  18. Bona pinta, bones bones bones... me les apunto!
    PTNTS
    DOlça

    ResponElimina