Després de provar vàries receptes de crema de cacau saludable em quedo sense cap mena de dubte amb la que us porto avui. Ens ha agradat tant que vull compartir-la amb vosaltres perquè quan tingueu un desig de dolç pugueu gaudir d'esmorzars i berenars llaminers però saludables a la vegada.
La recepta original la trobareu a la web Postres saludables i jo la vaig adaptar una mica amb
ingredients que acostumo a tenir a casa.
Ingredients:
300 gr de carabassa torrada **
4 c/p de mel
5 c/p de cacau pur
1 c/c rasa d'estèvia en pols
4 c/p de mantega de cacauet (sense sucres afegits)
c/p: cullera de postres
c/c: cullera de cafè
Passos a seguir:
** Agafem una carabassa violí, la partim per la meitat i la fiquem en una safata de forn folrada amb la part tallada tocant a la base. La fornegem uns 50 minuts a 180º amb ventilador. Es pot guardar o congelar en porcions per utilitzar en diferents preparacions, només caldrà treure-li l'excés de líquid escorrent-la bé.
Per fer la crema de cacau només cal que fiquem tots els ingredients al vas de la batedora, a la liquadora o al processador d'aliments i els triturem bé fins a obtenir una textura fina.
La fiquem en un pot de vidre i la guardem a la part més freda de la nevera fins a 3 setmanes.
Aquesta l'haurem de provar perque a la polyanna de moment cap l'ha deixat satisfeta!!
ResponEliminaPetons maca.
Palmira