Amb aquesta proposta teniu al blog un total de 10 patés o dips vegetals, tots són molt fàcils de fer i són molt bones propostes per servir com aperitiu o per prendre com a snack entre menjades. Els podeu servir amb palets de pa o bé amb verdures crues.
Ingredients:
- 400 gr de llenties cuites (1 pot)
- 80 gr de tomàquests secs hidratats (els meus en oli d’oliva)
- 45 gr de pipes de girasol naturals (sense sal)
- 2 c/s de salsa de soja
- 1 c/c de sal
- Pebre negre mòlt, al gust
- 2 c/s d’oliva d’oliva
- ½ c/c de flocs de bitxo
Passos a seguir (tradicional):
Posem en una picadora les pipes i les triturem fins a obtenir pols.
Afegim la resta d’ingredients i piquem fins a obtenir la textura desitjada (opcionalment podem afegir-hi un parell de cullerades d’aigua si el volem més fi).
Reservem a la nevera, en un recipient hermètic, i consumim passades unes hores.
Passos a seguir (Thermomix):
Posem les pipes al vas de la Thermomix i programem 5 segons / velocitat 8, per fer-les pols.
Afegim al vas la resta d’ingredients i programem 45 segons / velocitat 6 (opcionalment podem afegir-hi un parell de cullerades d’aigua si el volem més fi).
Reservem a la nevera, en un recipient hermètic, i consumim passades unes hores.
** Recepta adaptada de: Hoy comemos sano
Quin color més maco! M'encanten els patés vegetals i si són amb llentíes encara més!
ResponEliminaBona setmana,
Palmira
Aquesta la provo, ha d'estar molt bo!
ResponEliminaHabrá que probarlo. Gracias
ResponElimina