Per variar una mica del típic pollastre a la planxa us animo a provar aquesta versió, gustosa, cremosa i molt senzilla de fer!
Ingredients (2-3 persones):
- 2 pits de pollastre
- 200 ml de llet evaporada
- 200 gr d'espinacs frescos
- 100 gr de formatge ratllat "quatre formatges"
- 50 gr de cacauets torrats sense sal
- oli, sal i all en pols
Passos a seguir:
Filetegem els pits de pollastre en 3 talls cadascún i els salem i empolvorem amb all en pols.
Fiquem una mica d'oli en una paella i quan estigui calent marquem el pollastre, no cal coure'l en excès. El retirem i reservem.
En un cassó escalfem la llet evaporada i quan estigui calenta hi afegim 75 gr del formatge rallat i anem remenant fins que es desfaci.
En la mateixa paella que hem cuit el pollastre hi fiquem una mica d'oli, els espinacs, el pollastre i els cacauets a sobre i cobrim amb la mescla de llet i formatge. Coem a foc lent durant 20 minuts.
Passat aquest temps repartim els 25 gr de formatge rallat restants i gratinem uns minuts (pas opcional).
Desitjo que us agradi!
** Recepta adaptada de: Naturarla
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada