12 d’agost del 2013

Pa de pessic de llet de coco

Uff... fa ja 8 mesos que vam iniciar aquest blog i el nostre repte, però tan sols hem cuinat 5 receptes de les 83... us prometem que passat l'estiu ens hi ficarem amb força ganes i li donarem una empenta, que sinó això serà etern!

De moment, però, m'he atrevit a posar el forn en funcionament i he cuinat la sisena, un enorme pa de pessic de llet de coco. Si us agrada aquesta fruita no dubteu a fer-lo, impressionant!




Ingredients:
170 gr de mantega
300 gr de sucre
4 ous
1 cullerada (de postre) d'extracte de vainilla
250 gr de farina
2/3 de sobre de llevat químic (Royal)
Un pessic de sal
50 gr de coco ratllat
200 ml de llet de coco

Passos a seguir:
Preescalfar el forn a 170º i greixar amb mantega un motlle de bundt cake (amb forat al mig, si no en teniu podeu fer-ho en qualsevol altre).
Batre la mantega i el sucre fins a obtenir una crema suau. Afegir els ous d'un en un, integrant molt bé cadascún abans d'afegir el següent. Afegir-hi i l'extracte de vainilla i integrar-lo.
En un altre recipient barrejar la farina tamissada amb la sal, el llevat i el coco ratllat.
Afegir a un terç de la llet de coco i un terç de la barreja de farina a la crema de mantega, sucre i ous, i batre-ho. Afegir un altre terç de llet de coco i de farina i tornar a batre. Per finalitzar, afegir la resta. Fent-ho per etapes aconseguim que no es formin grumolls.
Ja tenim la massa preparada per ficar-la al motlle greixat. La fornegem durant 45 minuts i ja tenim el pa de pessic enllestit. Us recordo que per saber si ja està cuit heu de punxar-lo amb una agulla i si surt neta és que ja està, sinó deixeu-lo una mica més i aneu comprovant la cocció, perquè cada forn és un món.




Un pa de pessic molt esponjós i gustós genial per esmorzar o berenar. I si no us agrada el coco (que també en conec algun) però us han entrat ganes de fer un bescuit teniu el cóc de llimona que també està boníssim!

17 comentaris:

  1. ooohhhhh, la llet de coco li dóna una cremositat i una esponjositat a nivell extra. A vegades també l'utilitzo per a les meves magdalenes, sobre tot les de nabius

    ResponElimina
  2. Mare meua, quin pa de pessic més esponjós i apetitós! No m'he fet mai amb llet de coco, li ha de donar una aroma deliciosa. L'haurem de provar. Petonets.

    ResponElimina
  3. Mmmmm m'ha encantat la recepta!! Mare meva es veu super esponjos!! I saps que?? Demà mateix compro llet de coco i faré el vostre pa de pessic!! Perque tinc molta curiositat per saber com queda! Ara mateix pinejo la recepta! Un peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laura, si t'animes a fer-lo espero el teu "feedback"! espero que t'agradi tan com a mi! un petó!

      Elimina
  4. Ohh quina bona pinta aquest pa de pessic i el teu blog es xulisim, em quedaré per aquí una estoneta.

    Judith

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda Judith!! moltes gràcies per seguir-nos! un petó!

      Elimina
  5. Tiene que ser una delicia este bizcocho...De los dulces que más me gustan, ñam!!!

    ResponElimina
  6. No conocía tu cocina y me ha gustado mucho, yo tampoco he probado el pà de pessic con leche de coco así que habrá que ponerle remedio. Me quedo por aquí.

    besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por seguirnos! acabo de pasarme por tu blog y me ha gustado lo que he visto, así que allí me quedo. Un beso!!

      Elimina
  7. Us ha quedat molt be aquests pa de pessic i molt esponjós.

    ResponElimina
  8. No ho he provat mai amb coco i segur que és tota una delícia! Em queda pendent... petons

    ResponElimina
  9. Estoy seguro que la leche de coco te ha dejado un sabor estupendo ya que yo mismo lo utilice no hará demasiado y me quedo espectacular. Enhorabuena por tus 8 meses te ha quedado genial.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  10. Un bizcocho riquísimo, me encanta la textura y sabor de coco en los bizcochos. La miga de tu bizcocho promete estar de vicio¡ un beso grande, Teresa.

    ResponElimina
  11. Un bizcocho muy rico y el toque de la leche de coco y el coco le da un toque muy especial.
    Saludos

    ResponElimina
  12. Quin pastís més bo per als amants del coco com el meu marit :) Li tinc que preparar:) Petonets!

    ResponElimina
  13. Te ha quedado un bizcocho divino, esponjoso y rico de verdad, me ha encantado. Besicos

    ResponElimina