4 de gener del 2015

Amanida de piquillos

Em van sobrar uns quants pebrots després de fer el rotlle de piquillos farcit de formatge, nous i ruca, així que he fet una amanida inspirada en una que em vaig demanar ara fa uns dies que vaig estar d'escapada a La Rioja.

A mi la combinació em va agradar molt, a veure què us sembla a vosaltres!




Ingredients:
enciam i escarola
pebrots del piquillo
kiwi
olives negres
bonítol en conserva

Passos a seguir:
Fiquem al centre d'un plat l'enciam i l'escola nets i a sobre les olives i el bonítol en conserva. Repartim pels laterals els pebrots del piquillo i el kiwi pelat i tallat a làmines, al gust. Amanim amb sal, oli i pebre i a gaudir-ne!




Després de tots els dinars i sopars nadalencs ve de gust menjar més lleuger, oi? Això s'acaba, que passeu uns Bons Reis!!

15 comentaris:

  1. Una amanida tan deliciosa sempre ve de gust! M'ha sorprès la combinació de pebrot i kiwi. No me la imagino! Serà qüestió de tastar-la! Bon Any Nou! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Eva! té una pinta excel·lent! ja et dic que des d'ara et seguiré en aquesta aventura i no em perdré ni un dels teus post! molts petons!!!! :)

    ResponElimina
  3. Feliz 2015 que todos tus sueños se conviertan en realidad, Besos

    ResponElimina
  4. Molt bona proposta, Eva!!! No he menjat mai els piquillos en amanida....Ho hauré de provar!!!
    Petons i....bons Reis!!!
    Olga

    ResponElimina
  5. Aquesta amanida em recorda a la terra... a Catalunya. M'encanta :)
    petons

    ResponElimina
  6. Aquesta amanida l'acostumem a fer a casa, però mai hi he posat kiwi. Em sembla que aquest toc cítric li ha de quedar molt bé. Ho provaré. Bons Reis! Petons.

    ResponElimina
  7. Una amanida sencilla i boníssima!!! Ara mateix començ jo amb aquest plats lleugers, que això no pot esser. Quin empatx de festes!!! Però vaig abans a veura el teu panettone que el me vaig perdre!!! Qie passis un feliç día de Reis!

    ResponElimina
  8. Original, fresca i molt bona, segur! Un petó guapa!

    ResponElimina
  9. Una amanida fantàstica!!! que després d'aquest dies ve molt de gust!! bon any!

    ResponElimina
  10. Que rico plato y que apetecible para estos dias despues de tanta comida fuerte. Mil besicos cielo y que el nuevo año sea maravilloso para ti

    ResponElimina
  11. Al plat també cal jugar amb els colors...i aquesta amanida és una gran combinació de colors i sabors! Petons!

    ResponElimina
  12. Sabes este finde pasado estuve en Barcelona y no paraba de leer en todos sitios, amanida..hasta que me entere de que era ensalada!jaja, muchas amanidas necesito para recuperarme de los excesos naviderños y esta tuya de piquillos se ve delisioa! me la guardo! un besote

    ResponElimina
  13. curiosa la combinació kiwi-piquillo. Ës una amanida que entra pels ulls amb el contrast de colors que té, segur que ha de ser boníssima!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. Creo que es una buena combinación, me gustan estas mezclas en las ensaladas. Y me fío de tu criterio, si a ti te gustó, es porque está muy rica.

    Saludos!

    ResponElimina
  15. Que rica esta ensalada, es justo lo que necesito.
    Feliz año mi querida Eva
    Blanca de juegodesabores

    ResponElimina