3 de gener del 2017

Les 10 entrades més vistes del 2016

Just acabat de tancar l'any 2016 em ve de gust de fer balanç a nivell de blog, així que avui us porto les 10 receptes publicades durant els últims 12 mesos que han tingut més visites.

Com veureu hi ha de tot, plats dolços i salats, receptes tradicionals i altres amb algun ingredient més especial, i també 3 pastissos de formatge que sabeu que són la meva debilitat!!

De més a menys visites aquestes són les receptes triomfadores ;)





















































7 comentaris:

  1. 10 receptes sensacionals, Eva! Felicitats per totes elles! De ben segur que els Reis vindran carregats de regals per tu! Has fet cosetes delicioses!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Totes les receptes estupendes...a veure amb què ens sorprens al 2017...jiji!!
    Clara

    ResponElimina
  3. Una cosa està clara: ets la reina dels cheesecakes! Què bons són tots! Petons.

    ResponElimina
  4. Està clar que els pastissos de formatge agraden a tothom en general doncs són els que reben més visites! bones receptes a veure quines ens duras per l'any nou! una abraçada

    ResponElimina
  5. M'encanta la coca de recapte i més les croquetes de bolets, fa molt que no en faig, aquest farcit té una pinta bestial!!! Un bon any i un petó molt fort!
    Fins aviat guapa!

    ResponElimina
  6. No sabria ben bé quin elegir primer??...bé les trufes de xocolata; encara que les croquetes de ceps són impressionants....però és que els tres pastissos de formatge deuen estar boníssim.....bé, em quedo amb tots els plats!! I espero que aquests any ens sorprenguis amb moltes més deliciosos plats!! Bon Any Nou, Eva!!!

    ResponElimina
  7. Totes genials...però ja et dic jo q ets la reina dels pastissos de formatge!!!!

    ResponElimina