M'ha costat, però finalment i a les portes del dia 25 arriba la primera (i potser última) recepta nadalenca d'aquesta temporada, uns falsos bombons tipus Ferrero Rocher© en la seva versió saludable.
Estan fets amb molt pocs ingredients, són facilíssims i molt molt bons. Us animeu a fer-los? I si el que busqueu és més tradicional, al blog també hi trobareu un bon recull de receptes de Nadal.
Ingredients (10 unitats):
- 70 gr d'avellanes torrades + unes quantes per amagar al mig
- 70 gr de dàtils medjoul (pes sense el pinyol)
- 2 c/s de cacau en pols (sense sucre)
- 1 c/c d'essència de vainilla
- 1 polsim de sal
- per la cobertura: 4 porcions de xocolata 85% + unes avellanes picades
Passos a seguir (tradicional):
En una picadora triturem bé les avellanes, els dàtils, el cacau, la vainilla i la sal.
Agafem porcions de massa i en fem boletes, ficant una avellana al mig. Les reservem a la nevera.
Desfem la xocolata al bany maria o al microones i hi banyem les boletes. Repartim per sobre els trossos d'avellana picada i les tornem a guardar a la nevera una estona perquè la xocolata es prengui.
Passos a seguir (Thermomix):
Fiquem tots els ingredients (menys els de la cobertura) al vas de la Thermomix. Programem 15 segons / vel. 5.
Agafem porcions de massa i en fem boletes, ficant una avellana al mig. Les reservem a la nevera.
Desfem la xocolata al bany maria o al microones i hi banyem les boletes. Repartim per sobre els trossos d'avellana picada i les tornem a guardar a la nevera una estona perquè la xocolata es prengui.
** Recepta extreta de: esther_nutritionist
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada