La recepta d'avui va ser tan viral fa uns mesos que fins i tot jo em vaig animar a provar-la. A més la combinació de formatge feta i tomàquets ja és d'entrada un duet guanyador, no? Ràpida, senzilla, saludable i deliciosa, ho té tot. La provem?
Ingredients (2 persones):
- 100 g de formatge feta
- 250 g de tomàquets cirerols
- flocs de xile
- 2 grans d'all
- oli
- pebre i sal
- 200 g de pasta seca
Passos a seguir:
Començarem fornejant el formatge i els tomàquets cirerols. Això podem fer-ho al forn o a la fregidora d'aire. Sigui quin sigui l'electrodomèstic que utilitzem, l'escalfem a 200 graus.
Agafem un recipient apte i hi col·loquem el formatge feta ben escorregut i els tomàquest nets. Repartim per sobre uns flocs de xile, una mica de sal només per sobre dels tomàquets, una mica de pebre i un bon raig d'oli d'oliva.
Si utilitzem el forn fiquem la safata a mitja alçada durant uns 15-20 minuts, i passat aquest temps la pugem una mica i fornegem uns 10 minuts més vigilant que no es cremi. Si utilitzem la fregidora d'aire ho tindrem llest en uns 14 minuts a 200 graus.
Mentrestant coem la pasta seguint les instruccions del paquet i deixant-la al gust (cuita o al dente). Un cop passat el temps recomanat reservem una mica d'aigua de la cocció i escorrem bé la pasta.
Un cop cuits el formatge i els tomàquets, ho aixafem tot amb una forquilla i ho mesclem amb la pasta. Hi afegim una mica de l'aigua de la cocció si ho veiem necessari.
Servim amb una mica d'orenga per sobre i a gaudir-la.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada