A l’estiu és quan prenen protagonisme les amanides i la que us proposo avui té un aire mediterrani que la fa perfecta per gaudir en un sopar a l’aire lliure.
Ingredients:
- 1 albergínia escalivada
- mig pebrot escalivat
- olives negres
- tomàquets secs en oli d’oliva
- tàperes
- 1 gra d’all
- oli d’oliva
- sal
- parmesà ratllat
Passos a seguir (tradicional):
Tallem l’albergínia en tires fines i la fiquem a la base d’un plat o safata, amb una mica de sal i oli d’oliva.
En un bol mesclem el pebrot vermell i els tomàquests secs tot ben trossejat, l’all tallat ben fi, una cullerada de tàperes i un bon raig d’oli d’oliva. Ho repartim per sobre de l’albergínia, hi ratllem una mica de formatge parmesà i repartim per sobre unes quantes olives negres.
A gaudir-la!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada