2 de maig del 2014

El último concierto {pel·lícula}

Més d'un any de blog, moltes receptes, alguna recomanació literària i cap recomanació cinematogràfica... això no pot ser! no serà perquè no miri pel·lícules... així que avui us faig una proposta per aquest cap de setmana, sobretot si sou capaços de quedar-vos a casa i no sortir a gaudir d'aquest temps tan magnífic que està fent (sobretot si parés l'aire...).

La peli que us recomano és El último concierto (2012) del director americano-israelí Yaron Zilberman.




Aquest és el seu primer llargmetratge, i ha comptat amb actors de la talla del recent traspassat Philip Seymour Hoffman, Christophen Walken, Catherine Keener i el no tan conegut Mark Ivanir.




El títol i la caràtula ja deixen clar que la història gira al voltant de la música. Els protagonistes formen un quartet anomenat "La fuga", reconegut mundialment i amb una trajectòria de gairebé 25 anys. En plena preparació d'un concert commemoratiu d'aquest quart de segle reben una notícia devastadora que els fa qüestionar el futur del quartet.

Aquesta incertesa provoca un seguit d'emocions i situacions que posen l'amistat, les relacions personals i les professionals al límit.

És una història sobre la música, la malaltia i l'amistat. Ja està disponible en dvd.

Espero que us animeu a veure-la, i com sempre accepto les vostres recomanacions! quina pel·lícula heu vist últimament que us hagi agradat??

8 comentaris:

  1. Amb aquest repartiment d'actors ha de ser una pel·lícula molt bona.
    Últimament no tinc gaire temps d'anar al cinema, però anoto la teva recomanació ;)

    ResponElimina
  2. Què interessant aquesta recomanació, Eva! Me l'apunto per una d'aquestes tardes a casa amb poca feina per fer. Jo, de les últimes pel·lícules que he vist al cinema, em quedo amb "Gran Hotel Budapest", una comèdia amb tints de còmic i moments divertits molt ben aconseguits, al meu parer. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Chus, jo vaig anar al cine a veure "Gran hotel Budapest" i també em va agradar molt! és una comèdia una mica més diferent, amb el toc especial d'aquest director ;-). Petonets!!

      Elimina
  3. Doncs mira com que aquí no para de ploure no serà massa difícil quedar-se a casa: miraré si la trobo i ja t'ho explicaré! :) Merci per la recomanació!
    Petons

    ResponElimina
  4. GRACIES MACA, hem vaig quedar amb ganes de veúrela, aixís es que el vídeo será una bona opció.
    UN BON DÍA DE LA MARE y un diumenge ben assoleiat!!!!
    PETONETS BONICA :))))

    ResponElimina
  5. Vaja!! Arribo tart!! Tambè m'haurè de fer amb el video. Moltes gràcies per la recomenaciò. Besades fortes

    ResponElimina
  6. Vaya!!! siempre tomo nota de de tus recetas tambien te hare caso en el cine.

    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  7. La buscaré al video-club!!! Gràcies per la recomanació! Petons!

    ResponElimina