11 d’abril del 2016

Espirals de xocolata

Avui us porto una proposta molt fàcil per endolcir el dilluns, que acostuma a costar una mica passar-lo. És molt senzilla i ràpida de fer, així que espero que us animeu.






Ingredients (12 unitats):
1 làmina de pasta de full rectangular (Lidl)
crema de cacau
sucre llustre

Passos a seguir:
Estirem la làmina de pasta de full, la dobleguem per la meitat i la tornem a obrir. Estenem crema de cacau sobre una de les meitats, tanquem i amb l'ajuda d'un tallador de pizzes o ganivet tallem tires d'aproximadament 1'5 cm d'ample.
Enrotllem cada tira sobre si mateixa i després li donem forma d'espiral.






Les disposem sobre una safata folrada amb paper de forn i fornegem a 180º durant uns 15-18 minuts o fins que vegem que comencen a daurar-se.
Les deixem refredar sobre una reixeta i abans de servir les empolvorem amb sucre llustre.

Veureu que a taula duren només un sospir!

10 comentaris:

  1. Soc fan total de les preparacions amb pasta de full, amb pocs ingredients tens unes receptes de luxe.
    Els espirals t'han quedat moníssims.
    Petons.

    ResponElimina
  2. T'han quedat genials...amb aquest espirals el dilluns segur que passa moooolt millor!!! Petonarros!

    ResponElimina
  3. Amb un bon llibre s'assaboreixen millor!

    ResponElimina
  4. La provaré segur perquè la pinta que fa és espectacular! m'acabes de crear una necessitat de xocolata imperiosa! vaig a veure que trobo! una abraçada

    ResponElimina
  5. Quedem preciosos, Eva! I no semblen pas massa difícils de fer, me'ls apunto!! Petonets

    ResponElimina
  6. El millor de les espirals és com de maques queden! Molt sabroses i senzilles, ideals per començar la setmana.
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  7. Quina recepta més resultona!!Queden xulíssimes, bona manera de començar la setmana!!
    Clara

    ResponElimina
  8. Alaaaaa!!! Que fàcil i que xules. M'encanten i deuen estar boníssimes. Muaks

    ResponElimina
  9. Una bona opció per que els dilluns siguin més atractius! M'encanten....
    Petonets, Eva!
    Olga

    ResponElimina
  10. Eva, d'aquelles coses que mai falten a casa nostra, amb xocolata o amb cabell d'àngel, en forma d'espiral, de tirabuixò, de caragol, de trena... Boníssims
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina