26 de gener del 2017

"Fajitas" mexicanes de pollastre

Us haureu adonat per les últimes receptes penjades que a casa estem molt healthy últimament i les fajitas que us porto avui segueixen en la línia. Enlloc de menjar-nos el pit de pollastre acompanyat de verdures com fem normalment avui hem modificat la presentació per tenir un plat una mica més festiu però igual de saludable, ja que està tot cuinat a la planxa i hem optat per les fajitas integrals.






Qui s'apunta a la propera?

Ingredients (2 persones):
1 pit de pollastre
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot groc
1 ceba mitjana
8 cullerades de sofregit casolà o de compra, sense sucre ni sal afegit (nosaltres utilitzem el Sannia de Caprabo)
salsa Tabasco
escates de sal, pebre i oli d'oliva
4 tortitas integrals

Passos a seguir:
Netegem el pit de pollastre, el tallem a filets i després a tires.
Netegem i tallem els pebrots a tires i la ceba a llunes.
Escalfem una planxa i coem les verdures a foc mig fins que que estiguin tendres. Fem el mateix amb el pollastre, si hi cap a la mateixa planxa ho podem fer a la vegada, i sinó en dos tandes. Quan estigui ben daurat retirem tot del foc i ho fiquem en un plat.
Empolvorem amb escates de sal i pebre al gust, i un raig d'oli d'oliva.
En un bol o recipient petit mesclem la salsa de tomàquet amb unes gotes de salsa Tabasco, al gust segons ens agradi més o menys el picant.
Finalment en una paella sense oli escalfem cada tortita durant uns 30 segons o fins que comenci a agafar color. També pot fer-se al microones o al forn, seguint les instruccions del paquet.

Portem tots els ingredients a la taula perquè cadascú pugui muntar-se la seva fajita al gust. Com veieu més fàcil no pot ser, i és una altra manera de presentar un plat equilibrat format per verdures, proteïna i hidrats cuinats pràcticament sense greixos.

12 comentaris:

  1. Una mostra de que una recepta sana també pot ser bona.
    Per sopar queden molt bé.
    Petons.

    ResponElimina
  2. M'encanten! No he provat mai les integrals, seguiré el teu consell!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  3. M'encanten! Avui les sopem en versió vegetariana :o) M'agraden molt les fajitas i tot el joc que donen a la cuina a més de ser molt divertides de menjar pels mes petits!
    Petons i bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina

  4. Eva; Un sopar molt ben "planxat"... si a més a més se l'hi posen las "fajitas" integrals el sopar és veu molt mé ben acabat.
    Salutacions Eva¡¡ :O)

    ResponElimina
  5. M'has fet ben feliç amb aquestes fajitas healthy!! M'agraden molt i ara les podré menjar sense tenir mala conciència!! I miraré de trobar les tortitas integrals també. Un petonet i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  6. Les fajitas a casa ens encanten encara que nosaltres fem una versió amb més verdures, ens agrada posar-hi una mica de tot: carbassó, xampinyons...etc i no posem el sofregit. Això si les fajites tenen aquest punt que hi pots posar de tot! Una abraçada

    ResponElimina
  7. sóc una enamorada de les fajitas!!! i justament la setmana passada vaig comprar tortitas de blat de moro per fer un possible sopar mexicà aviat!!! això és festa! petons

    ResponElimina
  8. Molt sa i bo, amb una ceveseta... bé, que també és sana, jeje! petons

    ResponElimina
  9. Apetece y mucho unas fajitas así.Buena idea
    petons

    ResponElimina
  10. Sóc molt fan!!! Les faig exactament iguals, però els hi poso moltes especies i queden súper saboroses. M'encanta posar-li hummus a la base de la tortita o crema d'alvocat....son pur vici. Quan faig reunions d'amics acabem fent-ne mil cops i sempre triomfen :P

    ResponElimina
  11. Estas fajitas con una buena peli y soy la mujer más feliz del mundo! Qué ricas!!
    Besitos

    ResponElimina