10 de maig de 2017

Coquetes d'anís

Per fi trec 5 minuts per entrar al blog i publicar una recepta que no és pas d'ara, és de ja fa unes setmanetes. Aquestes coquetes són delicioses, d'aquelles que quan comences a menjar-ne no pots parar fins que s'acaben (o te les treuen del davant!), i també són molt fàcils de fer, així que espero que us animeu a provar-les.






Ingredients (16 unitats):
50 gr d'oli d'oliva verge extra
la pela de mitja llimona
1 cullerada sopera d'anís en gra
180 gr de farina de força
10 gr de llevat fresc
70 gr d'aigua
20 gr d'anís (licor)
1 cullerada sopera de llavors de sèsam
15 gr de sucre
un polsim de sal

50 gr de sucre

Passos a seguir:
En un cassó escalfem l'oli d'oliva i hi fregim la pela de la llimona, un cop fregida hi afegim l'anís en gra, retirem la pell i reservem fins que es refredi.
En un bol gran fiquem la farina, fem un espai al centre i hi esmicolem el llevat, afegim l'oli amb l'anís i la resta d'ingredients. Ho pastem bé fins a obtenir una massa homogènia, li donem forma de bola i la deixem reposar en un bol greixat durant 1h o fins que doble el seu volum.

Preescalfem el forn a 220º amb calor a dalt i baix. Tallem la massa en 16 porcions d'uns 20 gr i en fem boletes. Les deixem reposar durant 5 minuts i amb el corró les aplanem fins a deixar-les ben fines. Empolvorem amb sucre i les col·loquem en una safata folrada amb paper de fornejar.

Fornegem durant uns 7-8 minuts o fins que estiguin daurades. No us despisteu que en un moment es cremen!!

** Recepta extreta de: Pan con Webos Fritos

8 comentaris:

  1. Queden tan bones que es millor comparti-les per no menjar totes les que hin ha davant teu.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Això si que és mèrit...amb la feinada que deus tenir i tens temps de fer coques...unes coques delicioses que segur faré ben aviat! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Boníssimes!! Tenir-ne per mi una temptació...petons

    ResponElimina
  4. M'encanten les coques d'anís... peró per mi són tot un perill perque quan començo... jejeje
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  5. Qué ricas, madre mía, estas en mi casa duran medio minuto, jajaja. Unas tortas deliciosas, de verdad me han dado ganas de hacerlas ya mismo!
    Besitos

    ResponElimina
  6. Mmm doncs jo n'he menjat en alguna ocasió però en desconeixia la recepta. Quina pinta més deliciosa que fan! una abraçada

    ResponElimina
  7. Has dit anís? M'encanten! Deuen ser ben addictives!
    Petonets, Eva!

    Olga

    ResponElimina
  8. Anís!!!!! M'encanten i no les he fet mai encara per por a menjar-les totes jo sola :))))
    Petons bonica

    ResponElimina