4 d’agost del 2017

Arròs al curri amb llom i verdures

Tot i que fa més d'un any des de la última publicació d'un arròs a casa en mengem sovint però apostem força pel clàssic arròs de verdures que ens encanta.

Avui, però, aprofitant un llom marinat a l'all que teníem a la nevera hem fet un plat d'arròs ben complert. El toc de curri és opcional, a nosaltres ens agrada molt i més des que el comprem a granel, no hi ha comparació en sabor amb el de supermercat, té un toc picant boníssim.






Ingredients (4 persones):
4 mesures d'arròs bomba / 4 tassetes
12 mesures de brou vegetal / 12 tassetes
1 ceba grossa
1 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1 pastanaga
1/2 carabassó
8 talls de llom (nosaltres marinat a l'all)
curri (opcional), sal, pebre i oli

Passos a seguir:
Tallem la ceba, el pebrot vermell i la pastanaga a trossets petits i ho sofregim en una cassola baixa amb una mica d'oli. Passats cinc minuts hi afegim el pebrot verd i el carabassó també tallats a trossets. Quan comenci a daurar-se afegim el llom trossejat i salpebrem tot. Ho coem uns minuts, els justos perquè canviï de color.

Afegim l'arròs i el fregim un parell de minuts perquè es barregin el sabors, incorporem mitja cullerada sopera de curri i reguem amb el brou ben calent. Coem durant 16 minuts, els dos primers minuts a foc fort i la resta a foc mig.

Emplatem i a dinar!

2 comentaris:

  1. Un goig tornar a llegir una recepta teva d'arròs...un goig aquest plat!Que bo! A nosaltres el curry també ens agrada molt!
    Petonets i bon cap de setmana, Eva!
    Olga

    ResponElimina
  2. Mai penso en el llom!! Ha de quedar molt bo amb verdures i l'arròs !!! I si, curry si!! Molt fan!!ptnts

    ResponElimina